Tinctura de castelani e un medicament pe care il gasesti la farmacie si costa maxim 4 lei! e un lichid rosu pe care il aplici unde vrei sa fi roscata dar nu cu mana ca ramai rosie de mana cu o periuta sau cu vata. De la prima spalare culoarea incepe sa-si piarda din intensitate pana la 4-5 spalari cand dispare
Buna!
Daca spui ca te-ai facut singura probabil nu ai procedat corect si nu ai pus destul nuantator sau nu l-ai lasat suficient deoarece daca te faceai corect era imposibil sa nu iasa mai ales daca spui ca e saten deschis.
Nu.am procedat corect plus ca m-a ajutat si mama mea.Lam folosit exact cum trebuie doar ca nu s-a prins prea mult de parul meu.
Pe saten nu iti iasa roscat iti iasa un visiniu inchis! Ca sa iasa un roscat frumos trebuie sa decolorezi acele suvite si nu te sfatuiesc
In nici un caz nu mil decolorezdar..totusi cea mai buna prietena si-a facut si i-au iesit.
Ai incercat cu tinctura de castelani? iese o culoare foarte faina numai ca dupa cateva spalari se duce dar macar nu iti strici parul cu nuantator
Nu nu am incercat.si cum e aia?
Dar se vede foarte aprins?
Imi poti da id-ul tau?sa putem vorbi
Flavia gya e numele meu de fb! lasa-mi un msg acolo cu id tau si iti dau add ca sa nu las aici id
Bine
Am gasit dar nu stiu sigur daca esti tu...
Tinctura de castelani e un medicament pe care il gasesti la farmacie si costa maxim 4 lei! e un lichid rosu pe care il aplici unde vrei sa fi roscata dar nu cu mana ca ramai rosie de mana cu o periuta sau cu vata. De la prima spalare culoarea incepe sa-si piarda din intensitate pana la 4-5 spalari cand dispare
Trebuia sa-ti iasa si asa roscat daca alegeai un roscat inchis la nuantator. Tot asta e cel mai misto.
Pai e destul de inchis nuantatorul dar nu se vede foarte aprins..adica doar daca te uiti atent si la lumina..altfel nu se observa
De ce nu te faci cu vopsea fara amoniac, nu arde aia. Si se duce la spalat, e mai slaba. Intr-o luna ramane un roscat mai deschis daca te speli la 2 zile, sau te tine 2 luni daca te speli mai rar. Mai misto decat albastru totusi.
Nu vreau sa-mi fac cu vopsea pentru ca am doar 15 plus ca nu vreau sa imi stric parul de la varsta asta.
E fara amoniacnu iti strici parul. Eu am 16 si mama m-a lasat, de fapt ea a zis sa-mi fac ceva ca e prea aiurea culoarea ( am un saten deschis si uneori vara se vede o suvita blonda la soare).
cum vrei tu pana la urma.
Pai in primul rand cand vrei o culoare alege una cu cateva nuante mai deschise sa iasa cel putin cum vrei tu. poti incerca si cu tinctura de castelani eu am facut pe cineva cu par saten inchis si a iesit roscat si e super.Bafta!
Pai,sunt 90% sigura dar incearca pentru ca o prietena a incercat si a iesit. Poti incerca verde ( daca este pe placul tau ), albastru ( e mai frumos decat verde ), negru ( este o culoare draguta care merita incercata ), roz ( e super draguta ). Si cam atat. Cred ca alte culori nu ti se potrivesc dar iti mai spun, galben ( blond deschis )... Sper ca ti-am fost de ajutor.
Da..as incerca cu albastru..am auzit ca merge si cu albastru de metil.
DaciaRomania întreabă: