| wildcat01 a întrebat:

Hello TPU, am parul f lung, blond si ondulat aproape cret din nastere, cu firul fin, si nu pot sa-l indrept de fel. am stat si 1 h cu placa si tot nimic, voi ce ma sfatuiti? si fara comentarii indecente, multumesc

Răspuns Câştigător
| StephyMonster a răspuns:

Sfatul meu e să nu îți strici frumosul păr cu placa.Sunt sigură că ești frumoasă cu părul tău natural, creț.Nu multe fete îil au ca tine, chiar și-l doresc.Mai bine caută la Yves Rocher niște produse de păr care ți-l va indrepta natural fără să ți-l atace, dacă îl vrei neapărat întins.Baftă!

6 răspunsuri:
| RubyDonnahue a răspuns:

Sfatule meu: dupa ce iti faci baie piaptana-l cu un pieptene des. dal cu spuma si trage usor de el... dupa intinde-l cu placa dar nu mai o folosi o ora! risti sa iti arzi parul si nu cred ca vrei asta... tine-o max. 10 secunde in timp ce iti indrepti parul. pe suvita da de 3 ori cu placa nu mai mult!

| Iubibilăă a răspuns:

Si eu il am asa dar de ce sa nu il lasi cum este[parul ondulat este la moda]
Daca vrei sa afli mai multe sfaturi de frumusete: http://jurnal-de-superstar.blogspot.ro/search/label/Beauty

| Almássy a răspuns:

Si eu am problema asta dar m-am hotarat sa IL LAS ASA k e la modalaughing

| iulya23 a răspuns:

Pieptanal cu un pepten rar dupa ce iti faci baie si lasa-l sa se usuce natural dupa ce l-ai pieptanat si daca e nevoie da si cu balsam de par dar nu la radacina lui ci pe lungime ca sa nu se unga!

| dydya118 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema ca tine. Te sfatuiesc sa cumperi de la magazinele care au produse speciale pentru par o crema cu care te dai pe parul ud. Il lasi sa se usuce si dupa il intinzi cu placa. Crema costa 18 lei dar te tine si 2 luni... nu trebuie sa pui mult pe par ajunge doar un pic.
Ca sa ramana mai mult drept te sfatuiesc ca pe timpul noptii sa iti prinzi parul intr-o coada.
Iti recomand crema de intin par Yellow, sper ca te-am ajutat.

| wildcat01 explică:

Doar k eu ma plictisesc repede de cate ceva si am tendinta si obisnuinta sa-l fac in toate felurile...