Sfatul meu e să nu îți strici frumosul păr cu placa.Sunt sigură că ești frumoasă cu părul tău natural, creț.Nu multe fete îil au ca tine, chiar și-l doresc.Mai bine caută la Yves Rocher niște produse de păr care ți-l va indrepta natural fără să ți-l atace, dacă îl vrei neapărat întins.Baftă!
Sfatule meu: dupa ce iti faci baie piaptana-l cu un pieptene des. dal cu spuma si trage usor de el... dupa intinde-l cu placa dar nu mai o folosi o ora! risti sa iti arzi parul si nu cred ca vrei asta... tine-o max. 10 secunde in timp ce iti indrepti parul. pe suvita da de 3 ori cu placa nu mai mult!
Si eu il am asa dar de ce sa nu il lasi cum este[parul ondulat este la moda]
Daca vrei sa afli mai multe sfaturi de frumusete: http://jurnal-de-superstar.blogspot.ro/search/label/Beauty
Pieptanal cu un pepten rar dupa ce iti faci baie si lasa-l sa se usuce natural dupa ce l-ai pieptanat si daca e nevoie da si cu balsam de par dar nu la radacina lui ci pe lungime ca sa nu se unga!
Si eu am avut aceeasi problema ca tine. Te sfatuiesc sa cumperi de la magazinele care au produse speciale pentru par o crema cu care te dai pe parul ud. Il lasi sa se usuce si dupa il intinzi cu placa. Crema costa 18 lei dar te tine si 2 luni... nu trebuie sa pui mult pe par ajunge doar un pic.
Ca sa ramana mai mult drept te sfatuiesc ca pe timpul noptii sa iti prinzi parul intr-o coada.
Iti recomand crema de intin par Yellow, sper ca te-am ajutat.
Doar k eu ma plictisesc repede de cate ceva si am tendinta si obisnuinta sa-l fac in toate felurile...