| anana99 a întrebat:

Hello TPU am si eu o intrebare imi puteti spune si mie daca spirulina crema este buna pentru alunite deoarece am multe pe fata majoritatea sunt pete. am folosit tinctura de propolis dar m am saturat ma manjeam mereu peste tot manjeam hainele si cersafurile plus ca ma ardea si fata asa ca am renuntat. am zis sa incerc si tinctura de propolis dar nu mai vreau tincturi. vreau ceva o crema. as dori sa mi spuna cineva care a scapat de alunite cu metodele astea doua tinctura de rostopasca sau spirulina crema sau macar cu alte metode. daca stiti ceva despre aceste metode imi puteti spune cam cat dureaza acest tratament pana la disparitie. as dori ceva care sa nu dureye mai mult de 2 saptamani hai sa zic o luna. va rog nu incepeti cu! la alunite nu se umbla! sunt complexata de alunitele astea mi e rusine cand se uita cineva la mine ca toti incep! mama cate alunite ai pe fata! cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

DIn cate stiu spirulina e pentru imunitate. Daca ai multe, gen peste 50 pe tot corpul e vorba de o conditie medicala a carei denumire am uitat-o din pacate asa ca cel mai indicat e sa consulti un dermatolog. Mai ales ca le ai pe fata si e o zona sensibila, daca aplici ceva ce nu iti face bine si te inrosesti sau iriti sau mai rau te arzi ar fi chiar mare pacat.

2 răspunsuri:
| ElizaaaX a răspuns:

Daca ai multe, cred ca ar trebui sa te duci la dermatolog...Solutia cea mai indicata e interventia chirurgicala.Si nu e bine sa traumatizezi alunitele cu tot soiul de creme si tincturi etc. nu au efect. Sfatul meu e sa te duci la doctor, pentru ca in timp pot aparea complicatii de care nu mai pomenesc sad

| anana99 explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri!