| blackeyes90 a întrebat:

Hello TPU! Dau funda pentru cel mai complet raspuns. Vreau sa imi dau cu ulei de ricin pe gene. Eu am o periuta de la un rimel curata. Cum fac? Cum il aplic si de cate ori pe saptamana? Cat stau cu el pe gene etc? Multumesc mult! Va pup

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înainte de culcare, pe genele curate. Atenție, să nu intre în ochi.
Aplici cu grijă ca și cum ai da cu rimel. Nu aplici de multe ori, ci o dată/de două ori și atât.
A doua zi te speli pe față în mod obișnuit.
Tratamentul îl faci cel puțin o lună de zile.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| dididedediu a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-l aplici in fiecare seara pe gene, si sa dormi cu el asa.o sa aiba efect o sa veziwinkingsi eu am facut asa si miau crescut

| andreyutzha a răspuns:

Uleiul de ricin se aplica pe gene in fiecare seara inainte de culcare, iar a doua zi de dimineata se spala cu grjia fata. Dupa circa o luna se vad rezultatele.

| Rsganne a răspuns:

Eu una am folosit o bucata de timp ulei de ricin pe gene si foloseam in fiecare seara, inainte de culcare, pe genele curate (fara rimel) Cum ai zis si tu, poti sa folosesti o periuta de la un rimel. Dormi cu uleiul pe gene si dimineata te speli bine pe fata happy

| chineze13 a răspuns (pentru dididedediu):

E pe bune? adica, chiar cresc daca dai cu ulei de ricin? mama mea se dadea cu el pe par, dar functioneaza si la gene? pentru ca eu am ochii micuti si mi-ar prinde bine macar genele sa fie marisoare

| dididedediu a răspuns (pentru chineze13):

Da ii bun si pe gene.mie mior crescut mari:X

| blackeyes90 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri. va pup