Heya SweetBritishGirl! Imi place ft mult numele tau(usernameul).Eu ma machiez de pe la 11-12 ani, tinand cont ca acum am 12. Am inceput intr-o vara cand trebuia sa merg la o petrecere unde era si tipul de care imi placea. Si prietena mea a insistat sa ma machiez.Pana la urma a fost un succes.Si dupa ce am vazut cum functioneaza cand esti machiata, am devenit nebuna dupa asta. Acum nu ma mai machiez asa de mult, dar din pacate am inceput sa ma dau in fiecare zi cu creion de ochi(dermatograf), cand merg la scoala. nu prea mai pot sta nemachiata. Oricum, pe mine machiajul m-a ajutat sa imi pun in valoare calitatile, in ochii altora, dar si in ochii mei. Sper ca te-am ajutat si ca ti-a placut povestea mea:.Bye!
Pai pe la varsta de 13 ani am inceput sa ma dau in fiecare zi cu rimel. Pan atunci doar la ocazii speciale, zile de nastere ma machiam (cu fard si luciu de buze). Acum am 14 ani, fac 15 in Ianuarie si in fiecare zi ma dau cu fond de ten, fard, creion de ochi si rimel.
Ma machiez de la 12 ani, cand mi-a luat mama prima trusa de machiaj. Si am inceput sa cumpar produse de la Avon, sa ma imbrac mai la moda si sa fiu mai comunicativa.
Acum am 14 ani si chiar daca la scola nu ma machiez (sunt o eleva premiata ) in timpul liber imi place sa ma machiez(fond de ten, rimel, ruj/luciu, eyeliner).