Mi-l mai incretesc si eu. Si tine destul de mult. de la 1 la 2 zile fara niciun fel de solutie si de la 2 la 3 zile cu bere sau spuma.
Dupa ce ma spal il usuc putin si il dau cu spuma sau cu bere [ajuta ]. Apoi prin suvite mici de par si le pun pe moate sau bigudiuri; moatele ti le poti pune si seara si le tii pana a doua zi, pe cand bigudiurile. cam incomod de dormit cu ele. Dimineata [sau cand vrei tu, dar sa le lasi macar 3-4 ore] scoti moatele. Ai grija, nu-l pieptana!, ca asa nu ai facut nimic. Va sta putin dezordonat, il aranjezi cu degetele. Va sta perfect!
Pentru mai multe detalii, da un mesaj.
Bafta!
Incearca sa il faci cu un ondulator, nu stiu sigur daca o sa fie cret, cret, dar o sa aduca spre par cret si cred ca tine :d.
Eu cand am vrut sa`mi fac bucle, mi-a facut la coafor cu placa si mi-au tinut vreo 3 zile, dar cu ondulator tine mai mult :d
Sper ca te-am ajutat :*
Stiu eu o metoda care o facea sora meam ai mare si eisea super a doua zi deci : I'ati fire de par mai mult si fa-ti cozi impletite multe dupa ce ai terminat o coditzai mpletita o prinzi cu un elastic de par dala mic de tot si iti faci multe asa si dormi cu ele impletite sau stai 1 zi 2 cu ele depidne cat vrei sa tina dai jos elasticele si ai parul cret multa vreme daca nu te speli pe cap. sau daca nu. onduleaza-l cu placa prinzi firu de par cu placa si rotesti placa in asa fel ca firu de par sa se roteasca pe placa de ar (asta e o metoda rapida dar nu tine mult ) cealalta e (o metoda lunga dar te tine mult) tu alegi. bye
Poţi încerca să îţi împleteşti părul în codiţe subţiri, chiar dacă trebuie ţinut cam multicel, rezultatele sunt foarte bune [Nu am încercat, dar ştiu persoane].
Sau mai este şi metoda mai veche, moaţele. Bucăţi de cârpă învelite la mijloc cu bucăţele de ziar [Vreo 3 cm lăţime şi 10 cm lugime].De regulă ca să îţi iasă bine, trebuie puse seara.Îţi uzi puţin şuviţa pe care urmează să o pui [Nu foarte mult, altfel nu îţi iese], roteşti făşia [Cărpa învelită în ziar] pe păr până atinge suprafaţa capului, şi înnozi capetele de la cârpă.Eu am încercat numai pe moaţe şi a ieşit un păr minunat, eu avându`l lung până la fund, mi s`a strâns până la umeri, iar a 2-a zi încă stătea.
Baftă`!
Cand eram micuta imi punea bunica mea parul pe moate, dar inainte de asta punea putina bere intr-o canita si inmuia o bucatica de vata acolo cu care imi tampona usor suvitele inainte sa le puna pe moate. Buclele rezistau foarte bine, cat despre miros, nu-ti fa probleme, ca dispare . Incearca si vezi daca merge si la tine.
Uda-l putin inainte sa il pui pe bigudiuri. spuma te-ar ajuta, am mai vazut la avon un spray pentu definirea buclelor
anonim_4396 întreabă: