Nu vreau sa te dezamgaesc dar vergeturile nu vor disparea niciodata ce este mai indicat ca sa nu se mai vada asa tare este tratamentul cu laser dar e costisitor si nu prea face nici el mare lucru eu am incercat tot felul de creme de 2 ani si numai chiar ca nu se mai vad asa tare dar am o piele fina si sunt albe asa ca nu imi fac probleme pentru ca oricum nu se vad tare pentru ca sunt albe si oricum crede-ma ca nu stiu cate nu au in ziua de azi 90 la suta din femei au vergeturi dar nu recunosc ..se fac de la stres alimentati sarcina ingrasat sau slabit sau cresterea in inaltime brusca, deci nu iti mai fa ghriji cin te iubeste te iubeste si asa si pana la urma esti fata un pic de autobronzand sau fond de ten le va acoperii sau strampenii ori ce se rezolva nimeni nu e perfect crede-ma nu iti mai fa griji in privinta lor! daca chiar vrei sa faci ceva iti recomand sa mergi la un control si iti va spune cat de cat ce sa faci ce mi-a zis si mie sa manac multe fructe si legume sa fac miscare sa dau cu dusul cu apa mai calduta de cate ori fac dus si sa evit statul la soare in acele zone si eventual va recomanda o crema dar nu e mare lucru doar vei cheltui bani pe controale si poti face toate astea si fara sa iti spuna acolo, mai fa din cand in cand niste masaje cu diferite uleiuri speciale pentru asa ceva si acele tratamente laser daca stai bine la planul financiar! bafta
mai am o intrebare alergatul te ajuta sa cresti in inaltime eu am inceput de cateva zile sa alerg am am auzit ca ajuta adica am avut o prietena ea alerga de la varsta de 7 ani si la varsta de 14 ani avea 1.18 in inaltime