Pai eu cred ca inaltimea conteaza mai mult pentru manechine. daca vreai sa devii fotomodel conteaza infatisarea, expresivitatea fetei si cum ieshi in poza.Incearca sa participi la concursuri de frumusete, chiar cele mai neinsemnate.Atunci vei intelege daca merita sa mergi mai departe sau nu.
Incearca...de ce nu? Incercarea moarte nu are. Daca o sa te descurci bine, pe parcurs poate o sa fi chiar un fotomodel de succes . Bafta
Nu conteaza asa de mult inltimea, tu doar vei prezenta haine, colectii, etc.incearca nu ai nimic de pierdut. ce ai putea sa mai faci la 16 ani? sa imparti fluturase, sa faci sampling adica stii tu prin supermarket-urile gen real metro selgros sunt fete care au o masa in fata si fac reclama la diferite produse.ai putea sa incerci sa fii chelnerita se cauta si se castiga foarte bine mai. te iau astia mai ales daca esti la un liceu cu profil economic.succes!
Eu am 1. 67 si tot sunt nemultumita. vezi pe la mall`uri. eu eram cu verisoara mea langa mass si a venit o tipa sa ne intrebe dk vrem sa poza in anumite reviste moda... am mers intr-o cladire de langa mall si am vorbit acolo cu altcineva care ne-a spus ca la inceput este o taxa de 60 de roni. dk ajungi sa pozezi in revistele respective, sau sa fi imaginea unor... magazine, iti raman tie hainele respective si mai primesti si ceva bani. Eu tot cred ca e ceva aiurea.
mai bine mergi la o cofetarie sa te angajezi, sau la un magazin de haine si poti sa lucrezi cateva ore. [am o prietena care lucreaza la NEXT, un magazin de haine din oras. Sta 4 ore pe zi si primeste 4 milioane pe luna adica 400 de roni. incearca daca nu poti sa mergi la un salon de coafura o ajuti pe stilista si altele.
Pei.Nu trebuie sa fi Manechin :p [ele trebuie sa fie inalte:p] poti poza. Pt. inceput trebuie sa mergi la o agentie si vei face un curs de obicei se plateste 2 mil Kam asa: Dupa aceea o sa iti faci un book ala 1 mil jum. Si bani o sa tsi scoti pe parcurs din afise sau prezentari:p. Oricum asta va dura.Nu poti sa fi asa dintr'O data. :p Hmm si inaltimea conteaza dar se pune accent si pe : atitudine, seriozitate. Varsta Eu am 15 ani Si scot bani frumosi din modeling :p. [ am doar 1, 65 .]. Eu iti urez succes si daca ai nevoie de sfaturi smile_of. love. Te pot ajuta cu cea mai mare placere. Oricum job'uri sunt multe:p de obicei fetele la 16-17 ani lucreaza in Cluburi, Baruri, Chelneritse. Ospatare, Animatoare:X:X:X:X. Depinde la ce te pricepi tu mai bine si ce iti place :d. sper ca te'am ajutat. Pusi Si baftaa!:X
anonim_4396 întreabă: