Degeaba devii vegetariana daca bei cola si alte mizerii de genul, iar ce maninci e fara carne, dar cu chimicale din belsug. Ai putea incerca niste cure fara alergeni o perioada. Elimina-i pe rind. Ai putea incepe cu lactatele si ouale. Maninca gratare/carne fiarta, dar elimina complet lactatele si ouale. Plus mizeriile gen chipsuri, margarina, patiserie...
Https://ligiapop.com/tag/retete-vegane/ o poti intrebape ea, nu pe noi care suntem habarnisti. Ligia a scos cate carticu retete vegetariene. Poti lua legatura cu ea pe Facebook.
Iiti spun din propria mea experienta deoarece eu sunt vegetariana de aproximativ 1 an, si ma simt formidabil.Prima data cand mi-am propus sa imi schimb complet stilul de viata am zis ''Doamne am sa pot sa nu mai mananc carne''(mai ales de sarbatori cand pe masa e purcelusu ), dar am reusit cu multa ambitie.Imi era foarte frica deoarece nu stiam cum va reactiona organismul meu la aceasta schimbare si pentru a ma informa mai mult am consultat un nutritionist care m-a ajutat enorm.Mi-a dat o lista cu alimentele care au compozitia asemanatoare cu a carni(nucile, produsele din soia, ciupercile, seminte de in, fasole, smochine,).Eu am 5 mese pe zi(3 mese principale si 2 gustari).
1La micul dejun mananc o salata de legume(salata verde, rosii, avocado, spanac, stevie)cu o felie de paine cu seminte si un fresh de portocale.
2.La gustare un mar.
3.Pranz:ciuperci cu legume la gratar asortat cu salata de spanac cu nuci si seminte de in si un suc de sfecla rosie.
4.Gustare:o mana de stavide
5.Cina:salata de varza cu un cartof compt la cuptor.Ti-am enumerat ce mananc eu intr-o zi, trebuie sa ai o alimentatie diversificata in fiecare zi.Dar atentie sa nu incerci sa renunti dintr- o data la carne, incearca de exemplu ssaptamana asta sa mananci doar o portie de carne cealalta saptamana manci o portie mai mica, pana o elimini treptat din meniul tau zilnic
Mie mi se pare exagerat de la niste cosuri sa ajungi la regim vegetarian. Si eu am probleme cu acneea. Insa medicul meu dermatolog mi-a recomandat doar sa nu beau lapte si sa o las mai incet cu dulciurile. Folosesc produse Bioderma. Lotiune de curatare, gel de curatare, crema de curatare. Le gasesti aici http://l.profitshare.ro/l/4048829
Simple Girl:X întreabă:
anamaria_9605 întreabă:
mxmsksionutz întreabă:
Alex2126 întreabă: