Te va ajuta cu siguranta aceasta carte, eu am achizitionat-o
http://magazinulmeu.blogspot.com/......entru.html
Dupa baie cand parul e inca umed foloseste o crema de par care ajuta la definirea buclelor.
Apoi un spray pentru descalcirea parului cret. Nu-l pieptana, desparte-l cu degetele. ajuta la separarea buclelor.
Urmeaza hidratarea, asa ca te sfatuiesc sa folosesti un produs hidratant pe care sa-l aplici pe tot parul, fara sa exagerezi totusi.
Finiseaza cu un produs care adauga stralucire parului ca o ceara sau o spuma si esti gata, ai un look natural perfect chiar daca ai parul foarte cret.
Dar daca vrei ceva deosebit, o variatie, poti sa apelezi la cateva agrafe, rasucesti suvite din par, incepand din centru si le prinzi cu cate o agrafa.
Poti sa folosesti si o esarfa, pastrand sau nu agrafele.
A treia varianta este o coafura simpla, de vara, in care iti prinzi tot parul intr-o coada si scoti cateva suvite pentru a-i da un aer usor dezordonat si lejer.
Eu am aceeasi problema.numai ca eu il am ondulat si fff des.te poti da cu ceara de par.eu am ceara de par de la wella.eu zic ca e destul de buna. sper ca te-am ajutat. daca da astept fundita pup
Hey!
Si eu am aceeasi problema ...eu de obicei imi las bretonu pe o parte asa cret cum e, iar cateodata in prind sus alt ceva nu stiu ce sa iti zic
Pa pa!:-H
anonim_4396 întreabă: