Contrar multor afirmatii, eu nu cred ca de vina este aparatul de epilat, ci faptul ca pielea nu este indeajuns exfoliata si hidratata. Eu, de exemplu, am folosit mult timp aparatul, un Philips Premium Ice, si am avut probleme cu firele crescute pe sub piele pana ce am descoperit ca o hidratare corespunzatoare elimina problema asta. Daca pielea este uscata, firul de par nu are practic cum sa "sparga" pielea, asa ca nu face altceva decat sa creasca in sens invers, in piele.
Iti recomand ca precedent epilarii sa iti exfoliezi pielea, pentru a indeparta straturile de celule moarte si a scoate firele de par "la suprafata", iar dupa epilare sa iti ingrijesti pielea cu o crema hidratanta. Pt hidratare eu folosesc crema de galbenele, este foarte-foarte-foarte buna .
Mult succes, pa-pa!
Bună.
Înainte de epilat fă un gomaj al pielii de pe picioare, așa firele de păr pot ieși mai ușor la suprafață.
Așa se întâmplă și la un epilat cu ceară.
Pa, pa.
Schimband procedura de epilare. Poti opta intre o epilare cu lama(care taie firele de par fara sa le smulga)cu costuri reduse, sau pentru un tratament cu laser(prin care se distruge definitiv papila foliculara a firului de par) dar cu costuri mai mari! Prin epilare cu lama tija firului de par este sectionata la nivelul pielii iar cresterea lui NU se va face '"pe sub piele "
Exfoliere, exfoliere si iar exfoliere. De trei ori pe saptamana, cu sare si putin ulei de masline, iti masezi bine bine intreg corpul, la dus, iar problema firelor de par crescute pe sub piele dispare ca prin minune. Pe testate!