Tine dieta dukan.Slabesti foarte mult si nu e deloc costisitoare.
Cauta pe google.
Intrebare prietena ta o tinea in timpul scoli? Si mai degraba cand invata dimineata sau dupa-amiaza?
A tinut-o in vacanta de Paste.
Buna! Avand vedere ca vine vara, iti recomand salatele.Sunt usoare si consistente. Daca mananci si carne, iti recomand piept de pui si peste.Ca un plus, recomand sport(alergare, bicicleta, tenis) si 3-4 sedinte de sauna pe saptamana.Sauna accelereaza procesul de slabire. O seara placuta!
Miscare multa! Nu manca dupa ora 18, cel tarziu 19. Mananca putin si des. Incearca mancare sanatoasa. Fara dulciuri, prajeli sau foarte multe fainoase. Cel mai bine redu portiile la jumatate. Si foarte multa miscare!
Hey! :)
Poti sa slabesti lejer 3kg/luna(intr-un mod sanatos) daca mananci tot ce este natural(legume, fructe, lactate de la tarani, carne mai mult la gratar/fiarta etc). Seteaza-ti scopul ca fiind tu sanatoasa in primul rand si mai ales nu te infometa! Mananca din 3 ore in ore ca sa iti mentii metabolismul ridicat si bea multa apa.
Eu am slabit 10kg in 3 luni(februarie-aprilie) si inca mai vreau sa mai slabesc 10kg pana in iulie.
Am facut ce ti-am scris mai sus, m-am folosit de site-ul http://calorii.slabute.ro/calorii-proteine-grasimi-meniu/ ca sa imi scriu ce mananc si sa vad cam cat as slabi/luna. Nu spun ca daca am facut eu asta se aplica si in cazul tau, fiecare suntem facuti diferit, dar stiind cat as putea sa slabesc ma motivat sa ma tin de o dieta echilibrata.
E adevarat ca in unele zile m-am mai rasfatat si am mancat dulciuri, cred ca 1 zi pe saptamana in care sa mananci ce vrei tu este chiar indicat sa ai(mai ales pentru psihic, ai putea sa devii depresiva din cauza lipsei de ciocolata sau alt dulce care iti face placere).
Cu toate ca am avut si zile de genul tot am reusit sa slabesc. Pe langa dieta am facut si zumba in 6/7 zile timp de o ora.
Dieta mea practic arata:
Pai ar trebui sa incepi sa ai un stil de viata sanatos. Mai ales acuma ca vine vara, poti sa incepi sa mananci cat mai multe fructe, legume, salate si poti sa incerci sa excluzi zaharul si mancarurile nesanatoase din viata de zi cu zi. Cel mai important e sa bei foarte multa apa asta este foarte esential. Iar apoi sa te uiti la corpul tau sa vezi cam ce ar trebui sa dai jos si sa faci si exercitii. Alergatul ajuta de asemenea si mersul pe bicicleta. Daca ai probleme si cu partea abdominala fa si abdomene. Genoflexiuni pentru celulita. bafta:*