anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Helo TPU. De ceva vreme mi-am facut varfurile decolorate cu albastru de metil care a iesit verde, un verde care acum e foarte sters si arata urat, si nu pot sa scap de el, pentru ca in ultimele 2 saptamani a ramas cam la fel, chiar daca am incercat sa scap de culoare in fiecare zi, cu nspe mii de samponuri. Reultatul..nimic, si se apropie un eveniment, si mi-am planuit sa imi fac varfurile roscat aprins cu nuantator, si nu stiu ce sa fac, sa pun nuantatorul peste ce am acum in par, sau sa incerc sa le decolorez iar si dupa aia sa ma fac cu ala?thinking Nu prea vreau sa imi ard iar varfurile cu decolorant, dar nici nu vreau un maro sau te miri ce... Help, dau funda.^^ Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| AndreeaRlx a răspuns:

Cred ca mai bine l-ai decolora din nou pentru a putea sa te vopsesti iar intr-o culoare care sa se vada..si nu cred ca daca folosesti decolorantul parul tau va avea de suferit...am vazut milioane de femei care lunar folosesc asa ceva pe par si nu este tragichappy, dar daca tot ai indoieli poti folosi un sampon pentru varfuri inspicate si totul se rezolva. Sper ca te-am ajutat

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Singura solutie reala este sa te tunzi, sa inlaturi zona decolorata cu albastru de metil (care nu va iesi in nici un caz) si apoi sa-ti vopsesti noile varfuri.