| Dianaㄨ a întrebat:

Help! Am o nunta undeva la 600 km de aici iar de vineri trebuie sa plec si coafura trebuie s-o fac de aici si nu stiu ce-as putea sa fac sa reziste si noaptea [ cu grija, desigur]. Ma gandeam sa-l pun pe bigudiuri dar mi s-a zis ca nu rezista..Cum sa fac sa reziste, ce sa-i fac? Funda.
Am parul luung aproape de fund si drept zici ca e facut cu placa...

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Eu te sfătuiesc să mergi la coafor.
Să-ţi mai taie puţin din păr, deoarece aşa de lung... nu arată foarte bine. Eu zic că până la jumătatea spatelui ţi-ar plăcea mult mai mult cum ţi-ar sta. happy
● Revenim big grin. un coc ar fi perfect. Sau... dacă nu vrei coc, nişte bucle ar arăta superb iar. love struck

| Dianaㄨ explică (pentru Andarock):

Pai, cum as putea dormi cu coc? Aia e dilemastraight face big grin Si bucle, cum sa le fac sa tina de aici pana acolo?straight face Aia e problema...

| Andarock a răspuns (pentru Dianaㄨ):

Oke, atunci cocul este tăiat de pe listă.
Păi, cel mai bine ar fi să mergi la coafor... ca să-ţi facă buclele. Acolo, o să te dea şi cu fixativ, ca să reziste coafura câteva zile big grin
● Dacă nu vrei să mergi la coafor, atunci cumpără-ţi un fixativ pentru păr. Un fixativ bun costă în jur de 20-25 de lei happy

Sti cumva daca ar putea fi o solutie "permanent" care sa faca sa reziste cateva saptamani, sau asa ceva?straight face Nu stiu, ceva sa imi faca coafeza...

Nu ştiu. Dar dacă mergi la coafor, coafeza va şti ce să-ţi facă la păr ca să reziste mai mult big grin

Sa speram, multumesc mult!

N-ai de ce. Mă bucur că te-am putut ajuta.
îmi dai te rog fundiţă? Dacă vrei puppy dog eyes

Ok, dar sa tii minte. Nu o sa-mi tund parul!laughing

Mulţumescccc love struck Oke laughing

9 răspunsuri:
| midu89 a răspuns:

Ceva impletit sau un coc, ori niste bucle dar sa vezi u ce le faci ca sa reziste, sau parul drept si atat...dar cea mai buna varianta...impletitul,nu ceva obisnuit, cv mai sofisticat