| chocolatte a întrebat:

Help...am si eu o problema...cu genele... dupa ce ca sunt micute, rare si deschise la culoare atunci cand le dau cu rimel mi se usuca rau de tot si au un apect neplacut... ce pot face sa nu mai apara sub acest aspect? va multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu timp de o luna am folosit ulei de ricin. Si nu pentru ca aveam nevoie ci pentru ca de la atata rimel folosit, mi s-au tocit. Si apoi ca rezultat am avut niste gene super lungi si dese. Daca ma mai dadeam si cu rimel ziceai ca erau false. Eu iti recomand sa te dai cu ulei de ricin. Si ca rimel sa folosesti unul maro daca spui ca genele tale sunt deschise la culoare. Si cauta unul de firma, gen Maybelline, L'oreal, Max Factor...etc

8 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Incearca sa folosesti ulei de ricin un timp mai indelungat sa vezi daca are efect si la tine; uleiul de ricin este bun pentru cresterea parului. si incearca sa nu te mai dai asa mult cu rimel, poate ca rimelul cauzeaza caderea genelor, sau incearca un alt rimel mai bu n.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu le da cu rimel, lasale naturale, sunt mai frumoase!

| LoryM22 a răspuns:

Da-ti cu ulei de richin se indesesc si nu iti cad, vb serios

| lplostonyou a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa lasi rimelurile la o parte si sa te dai cu creme hidratante deoarece fac bine la piele.Eu ma mir ca mai ai fire de par acolo.Aceste rimeluri ca si alte chestii sint pline de chimicale.

Răspuns utilizator avertizat
| chocolatte explică:

Msk pentru raspunsuri...pentru pisoias29 am folosit tot felul de rimeluri mai mult de la orifalme si avon dar si maybelline si acelasi efect... o sa incerc si cu ulei de ricin...

| pisoias29 a răspuns:

Nu ai ce face daca ai genele rare sau micute, poti folosi doar un rimel si in cazul tau probabil rimelul nu e de buna calitate daca zici ca iti usuca genele rau de tot. Incearca alt rimel... si continua asa pana ajungi la unul care sa se potriveasca tipului tau de gene happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara un rimel de calitate ft buna din magazinele de specialitate...