| MistikkGirl a întrebat:

Help! Azi vreau sa ies si casa, deoarece este sarbatoare "8 martie" si nu stiu ce coafura sa'mi fac, Drept sau Cretz... Drept categorig mi'l fac cu placa si se arde. dar cret, mi'l ud si se usuca si se face cret adica il fac prin metode naturale, dar imi plac ambele metode dar, nu stiu ce sa aleg. Funda! :*

Răspuns Câştigător
| nicoleta24 a răspuns:

Eu spun ca mai bine cret! Mie imi place mai mult asa, e o coafura mai de sarbatoare, in schimb drept e una zilnica, ti-o poti face oricand!happy...Tu insa alegi ce vrei...asta e parerea mea

4 răspunsuri:
| Sasha89 a răspuns:

Buna. Drept e mai frumos; x

| assasincreed080 a răspuns:

As zice mai bine drept,bine ca eu sunt baiat, dar eu nu trebuie sa-mi fac parul cu placa pentru ca eu il am drept din nastere, si imi sta drept mereu.

| ѕოiℓε01 a răspuns:

Sincera sa fiu nu sunt inebunita dupa parul drept...imi place moooolt mai mult parul ondulat sau cret dar sa ai ba buclele usoare. Cred ca ar trebui sa ti-l faci cret pentru ca e si mai sanatos pentru par si mai frumos...dar alegerea iti apartine tie! Bafta si sa ne spui cum ai ales sa ti-l faci!winkingwinkingwinking

| MistikkGirl explică:

Cret pisicuta. dar mersi tuturor pentru sfaturi le voi pastra pentru data viitoare... :* :* :*