Pai asa ceva am si eu si pot sa zic ca mie mi-au aparut de la nastere pentru ca mi sa antins pielea, si odata ce te angrasi este normal ca pielea sa pocneasca.Dar ca sa nu ai treaba cu asa ceva date cu creme hidratante cat mai mult.Deci ca sa nu ai treba cu asa ceva date cu creme hidratante cat mai mult
Buna!
Nu-ti mai explic de ce apar vergeturile, insa iti explic ca ele trec in mod natural, insa din cate stiu eu poti accentua procesul de disparitie. Sa stii ca totul de la alimentatie, stres, sport, pastile etc. are influente asupra tenului, iar vergeturile nu fac exceptie. Vitaminele, sportul si pana la urma si buna dispozitie te vor ajuta nu numai la ten. Vitamina E e cea mai buna pentru piele, insa si proteinele ajuta la regenerarea pielii. Exista si creme speciale anti vergeturi (care repar tesutul rupt). In fine o alta chestie care ar trebui sa o mentionez, e faptul ca pielea se reinoiesti din cand in cand in viata omului. Cand esti tanar procesul de reinoire e mai des. Deci daca ai pana in 18 ani, vei mai prinde doua reinoiri de piele daca nu ma insel :p. Desigur asta nu garanteaza ca taiaturi si cicatrici adanci vor disparea.
Cius!
Vergeturile sunt provocate de ruperea stratului de colagen, cum s-a precizat, din cauza slabirii bruste sau a cresterii sau din cauza ca s-a intins pielea intr-un anumit loc. Ele trec si cu timpul usor, usor, dar am inteles ca sunt niste creme speciale. Ai putea sa te interesezi.
Succes!
Vergeturile apar din cauza ca se intinde pielea prea tare prea repede, exemplu burta mamicilor gravide...
Sau cresterea copiilor. Mai apar si la scaderi bruste de greutate. modul de a scapa de ele si eu il caut
DaciaRomania întreabă: