Sport,sport,sport! Poate ti s-a repetat asta foarte des dar e extrem, extrem de important pentru a arata bine si nu numai. Sportul te mentine in forma si te ajuta sa uiti de griji si sa fi mai fericit.Fa sport de minim 3 ori pe saptamana.Nu conteaza ce, doar miscare sa fie.Eu de exemplu, mi-am facut abonament la aerobic si deja se vad schimbarile.
In ce priveste alimentatia, este necesar sa mananci sanatos.Pe primul loc trebuie sa se afle fructele si legumele, apoi lactatele, cerealele integrale si carnea sau ouale.Astea sunt alimentele de baza.Nu-ti fie frica ca o data sau de doua ori pe saptamana sa mananci o inghetata sau o felie de tort. Daca te abtii sa mananci lucrurile care iti plac, mai devreme sau mai tarziu vei ceda tentatiei si tot vei manca.Eu una am inceput sa fac singura retete de dulciuri dietetice si sunt geniale!
Cu voina si determinare vei ajunge in varf! Fa totul de placere si nu lua totul ca pe o lupta grea...lucrurile sunt foarte simple daca ai o gandire pozitiva.
Multa bafta! :* :*
1. Trei mese principale bogate in proteine. Proteinele mananca grasimea. Ficatul este bun dar nu mult!
2. Dupa fiecare masa ar trebui sa faci miscare cel putin 15 minute.
3. Daca iti plac dulciurile si vrei neaparat iei ceva in gura, stabileste-ti o seara (doar una) in care sa mananci ce vrei. Doar o zi, doar seara.
Nu manca dupa ora 7, culca-te devreme, dimineata sa mananci sanatos deoarece micul dejun este considerata cea mai importanta masa deoarece iti da energie pentru tot parcursul zilei.
Bună!
Important! Nu este cazul să ţii diete deoarece pot avea efecte nedorite. De exemplu dacă acum slăbeşti 10 kilograme şi începi să mănânci din nou, vei pune înapoi 15 kilograme. Nu trebuie să te înfometezi. Este bine să slăbeşti câte puţin dar sigur.
Să vorbim în primul rând de alimentaţie.
Trebuie să ai un stil de viaţă sănătos.
Încearcă să nu consumi grăsimi, prăjeli, dulciuri, pâine şi băuturi acidulate.
Mănâncă carne de pui fiartă sau la grătar, salată, iaurt degresat, Bake Rolls, multe fructe şi multe legume.
Dacă îţi este poftă de ceva dulce, nu mânca prăjituri şi ciocolată. Mănâncă iaurturi Jogobella deoarece sunt sărace în calorii, batoane Fitness, biscuiţi Belvita sau fructe.
Încearcă să nu iei mese la ore târzii.
Sportul are un rol important, de asemenea. Dacă ai posibilitate înscrie-te la sală la Aerobic sau la aparate.
Poţi alerga seara sau poţi face acasă abdomene, genoflexiuni, flotări, etc.
Caută pe Youtube filmuleţe cu exerciţii pentru anumite părţi ale corpului. Găseşti de orice fel.
Mult succes!
Buna!
Incearca sa mananci mai sanatos si sa alergi, joci basket, voley, mergi cu bicicleta si sa mai faci cateva exercitii simple genul cum le faci la incalzirea prentru scoala ( pune accent pentru exercitiile pentru burtica).
Have a fan!
Te pup, pa pa! :*
Pai poti sa iti faci un program, sa alergi in fiecare dimineata, indicat ar fi devreme, pe la 7-8, de asemenea poti urma un regim, iti schimbi putin stilul de viata, mananci mai sanatos si am gasit un site, au sfaturi chiar bune pentru slabit. http://medlive.hotnews.ro/cum-sa-slabesti-sanatos.html Mult succes! :)
Idei pentru întocmirea meniului
Mic dejun: 1 cană de mere tăiate cubulețe și 1-2 pahare cu apă
Gustare: 1 bol papaya și 1-2 pahare cu apă
Dejun: 1 bol de pepene verde și 1-2 pahare cu apă
Gustare: 1 portocală și 2 pahare cu apă
Cină: 1 bol de pepene galben și 2 pahare cu apă
oBuburuză întreabă: