Trebuie sa iei 350gr. de miere,150gr. aloee de cel putin 3 ani,150gr.lamaie.Aloea si lamaia le treci prin masina de tocat carne.Intrun borcan cu capac filetat amesteci toate ingredientele si mesteci zilnic timp de 10 zile.Dupa aceia seara inainte de culcare dai pe fata si asteptei sa se usuce .Dimineata te speli pe fata numai cu apa rece si sapun.Bafta!
Eu acum cateva luni,nu foloseam zineryt, mereu cautam ceva naturist, si am cautat si am gasit asa:
Zeama de la o lamaia cu ff putina ceapa se amesteca in ceva si se aplica pe fata maxim 30 minute,apoi te speli bine (dove) la mine a inceput sa imi dispara si cosurile si pistruii,dar am folosit "reteta"asta cateva zile,dar dupa putin timp, la inceperea menstruatiei imi aparuse cosuri, si am inceput zineryt
Salut.daca ai avea niste argila ar fi perfect si simplu sa iti aplici rapid o masca care chiar are rezultate.
Miere de albine si branza de vaci:le amesteci pe aman2 pana se face o pasta cremoasa si ti'o pui pe fata si stai cam 15-30 de min si pe urma te speli cu apa calduta dupa ce iti dai masca jos o sa ai pielea un pic rosie dar dupa vre'o 5 min o sa ai tenul fin si cosurile se mai reducalta ar fi sa te dai cu o lamaie pe fata si stai 30 de min la mine mereu functioneaza
sau daca ai pudra de argila, ameasteci cu apa si stai o ora cu ea pe fata trebuie sa iti faci in fiecare zi timp de o saptamana si vei scapa am trecut si eu prin asa ceva si a dat roade... funda?
Cele mai eficiente tratamente naturiste sunt otetul de mere(in special pentru cosurile stoarse,intrucat grabeste vindecarea)si usturoiul.Usturoiul taie-l feliute subtiri si maseaza zonele afectate cu partea zemoasa a acestuia si lasa-l sa actioneze cat mai mult timp(cateva ore;minimum 4).Otetul se aplica pe zonele afectate si se lasa sa actioneze cat mai mult timp,exact ca in cazul usturoilui.In schimb,desi cele mai eficiente tratamente naturiste,nu le recomand nici pe acestea,mai ales in cazul unui ten gras sau pretentios din punctul asta de vedere,deoarece nu vor fi eficiente in astfel de cazuri.
Cel mai bun tratament pe care l-am folosit si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi)este Zineryt(o lotiune antiacneica foarte puternica).Il poti folosi si tu(daca nu ai facut-o pana acum,bineinteles),dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine,lucru valabil in cazul marii majoritati a produselor).Daca l-ai incercat deja,raspunsul la problema ta poate fi recomandarea dermatologului.