Hello! Si eu am probleme cu cosurile Nici eu nu ma pot abtine, si le sparg inainte sa coaca. Da-te cu miere de albine si cu lamaie, lasa sa actioneze 20-25 de minute., spalate cu apa calduta, sterge-te cu un servetel curat sau demachiant, apoi da-te cu zahar pudra (eu de obicei pun zahar pudra vanilat).Da-te incontinuu, nu pune mana murdara pe el nu il atinge. La multi ani draguta, si un an nou fericit!:*
Hmmmm...Slabe sanse dar poti sa iti faci un ceai de musetel.Bea ceaiul(ajuta la eliminarea toxinelor ) si inmoaie un servetel sau o discheta demachianta in acel ceai.Si pune pe cos acea discheta(sau servetel, daca nu ai discheta demachianta)dupa ce speli bine fata.Si o lasi asa toata noaptea sa-si faca efectul.Totusi,mici sanse sa ti se duca cu orice acel cos in 24 de ore.
Daca nu se duce pune fond de ten(stiu ca e o prostie dar acopera, sa nu se vada).
La multi ani!
Nu! am facut si eu acesas greseala ca tine si inca nu mi-a trecut! dar eu in seara asta am sa il acoper putin cu un fond de ten
Nu prea cred ca o sa-ti treaca intr-o noapte. Dupa ce iti spargi un cos e bine sa pui un pansament cu spirt peste el pentru a nu se face rosu si pentru a nu se inflama. Incearca o masca, produse speciale pentru cosuri de la Vicky si alte firme. Si incearca sa il ascunzi cu un corector sau niste fond de ten, dar nu prea mult. Pune putin si intinde-l bine. Mai poti folosi perle iluminatoare sau auto-bronzante. Daca folosesti auto-bronzante ai grija sa pui pe toata fata ca sa nu se vada ciudat, mai ales in lumina sau poze. Cauta pe net sau in reviste masti sau remedii naturiste. Mai ales: nu mai umbla la el si ai grija. Mult noroc! La multi ani si an nou fericit!
Pai dulceata nu prea cred dar il poti trata si tu cu ceva gen reme, pune-o pe mama ta sa iti faca o masca, spalate cu niste ceai de musetel sau pur si simplu da-te cu niste crema de galbenele la mine face minuni (dar orice ai incerca de aici nu te poate ajuta) dar, maine il poti masca si tu cu ceva -fond de ten, pudra sau daca ai breton cu bretonul.Sau da o fuga pana la farmacie si ia niste plasturi pentru cosuri sper ca te-am ajutat pupici multi si te rog da-mi o fundita!
Nu ai primit nici o fundita pana acum nu?
Pai la aceasta problema cel mai bine ar fi sa te dai cu una dintre urmatoarele creme(nivea, dove, palomive)Daca nu iti va trece cel mai bine ar fi sa te machiezi peste el!
Burnnin întreabă:
DaciaRomania întreabă: