| Dobrogea a întrebat:

HELP FETELE!
CE FACETI, CUM SUNTEȚI?

Eu am o mare problemă că nu știu deloc cum să combin culorile, tipurile de material, ce și cum trebuie să iau în funcție de diverse evenimente?

Mai pe scurt, cum vă place să se îmbrace un băiat? Voi sunteți cu moda și va pricepeți de minune, vă rog frumos să mă ajutați și pe mine. Am puțin peste 24 de ani. De ce nu știu lucrurile astea până acum va rog să trecem peste asta, că este prea complicat. Cum fac să mă inspir, de unde, cum?
Îmi plac brandurile:LCW chiar e demențial, C&A, H&M, NY, Collins, ați prins ideea. Și oricum toată lumea merge unde sunt reduceri masive indiferent de brand, dar o problemă și mai mare pentru mine este că am luat la puricat toate outleturile dintr-un oraș și sunt zeci de produse bune care chiar mi-au plăcut dar culmea că nu știu care și cum să le iau, un funcție de material, ce culoare cu ce culoare, etc, am o mare problemă cu asta. Deci cum să procedez?
Când intru într-un outlet și văd că nu știu care și cum să le iau mă ia cu depresie, e se prea mult timp asta și vreau să rezolv odată problema asta.
Mulțumesc anticipat!
Fundiță, fundiță ☺️

4 răspunsuri:
| Meme10Meme a răspuns:

????

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Principalele reguli ar fi sa nu combini ceva sport ca un pantalon de trening cu o camasa sau cu geaca din piele. Ori sa combini blugi cu o camasa mult prea eleganta, sau blugi, camasa si adidasi mult prea sport. Eu merg pe ideea ca nu trebuie sa te imbraci exact dupa un anumit tipar si ca mai poti jongla cu anumite piese si le poti combina in moduri in care altcineva nu le-ar purta. Eu iti sugerez sa faci propriile combinatii fara sa te temi de ce spun ceilalti. Poti sa te uiti pe site-urile respective, cand arata anumite haine, iti arata si un tip imbracat, de exemplu cu un tricou, dar o sa vezi ca e imbracat si in jos cu o pereche de pantaloni. Poti, dupa exemplul acesta, sa gasesti un gen asemanator de pantaloni.

| Mirel4412 a răspuns:

Bro ai scris prea mult... Te imbraci cum iti place si gata. Nu trebuie sa ti zica nimeni cum si ce, parca ai putin peste 12 ani mai degraba peste 24

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu conteaza sa ai haine de firma, conteaza ca hainele care le porti sa fie curate calcate, tu sa te speli sa te parfumezi ca degeaba porti haine de la Zara sau H&M dar tu puti a transpiratie, fug fetele de tine ca drcu.