Si a meu e lung si subtire, drept. Ai putea sa il prinzi in coada sus de tot, s-au sa il impletesti intr-o parte.Sau ai putea chiar sa il lasi pe spate, poate ca iti sta bine. Nu ai vrea sa te tunzi un pic? sa iti faci un breton? sau sa te tunzi in scari? sau in V? ai putea sa incerci sa te tunzi cumva.Eu m-am tuns saptamana trecuta, am taiat din varfuri ca erau roase, mi-am facut breton intr-o parte.Cred ca imi sade bine.
Numai bine!
Am aceeasi problema. Este asa de la pubertate.Al meu se si unge.In clasele 1-4 si la gradinita nu il aveam asa, era foarte des si firu gros, dar de cand am cosuri a inceput sa se faca firul subtire si sa se unga repede.Dar nu te speria, dina 9-a in sus se va aranja el singur si se va face ca tufa[asa e la majoritatea].Eu inainte, mi l-am pus de 2 ori chiar si de 3 ori pe saptamane pe bigudiuri ca sa am bucle si ma spalam cam de 2 ori pe saptamana. Apoi, de Sf.Nicolae mama mi-a cumparat o placa[se numeste placa de creponat] care in face asa cret ca si cum ar fi facut codite impletite; il fac o data pe saptamana cu placa, de obicei duminica si se unge abia vinerea, sambata si duminica.[adica aprox. dupa o saptamana.].Imi sta cret toata saptamana, n-am probleme cu el+ ca are si volum si numai pare asa subtire si rar, il face mai aspru.Eu nu-l am rar, e doar firul subtire si de aceea arata asa mai rar. Poti cauta si tu placa de creponat, te va ajuta bafta!
Pentru asta parintii tai trebuiau sa te rada in cap de multe ori cand erai mica si ca sa ai parul cret in clasa 1 trebuia sa te tunda scurt scurt ca un baiat PS: ca sa iti ramana parul asa cum este incearca sa nu te vopsesti si sa nu folosesti placa pentru ca astea ard parul il usuca si o sa iti cada tot
melia întreabă:
Georgian1992 întreabă: