| cristtinaaa a întrebat:

HELP HELP HELP HELP! Sanii mei sunt mici! Am 12 ani si faza e ca nu prea am ce pune in sutien, in deosebire fata de colegele mele! Au piepturi mari, eu micuts. si fiind nevoita unor " prostii " pot sutien cu burete! Fara push-up! Am asa ceva. intelegeti-ma sunt mici adica, cat 3-4 nuci! laughing Nu radeti >:" poate vi se pare amuzant si nu vreau
: ASTEAPTA! oh go on
Sa astept toata lumea spune :[!
HELP ME? Vreau maxim 7-8 nuci, cand iau un maiou mai decoltat sa se vada acolo love struck. Multumesc anticipat. Fara ceapa :-& ca asa am mai primit raspunsuri, sa pap ceapa ca creste oh go on.
HELP, HELP, HELP.
Kiss.
Clar ca dau funduca si vot! big hug

Răspuns Câştigător
| Roxett a răspuns:

Poti sa incerci cu tinctura de marar, dar deocamdata esti micuta, au tot timpul sa creasca.

19 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

... Cu atitudinea asta nici nu-ti vor creste. Daca vrei ca ceva sa mearga bine in organismul tau, trebuie sa gandesti pozitiv. Iubeste-ti corpul si astfel vor aparea si rezultatele mai repede. Singura cale ar fi sa te apuci sa iei anticonceptionale, dar asta numai cu recomandarea doctorului, care cred ca la varsta ta nu se apuca. Stai calma, esti inca mica, probabil o sa ti se dezvolte mai tarziu. Sanii cresc pana pe la 18 ani, gandeste-te mai ai inca 6 ani in care iti pot creste. Dar cu atitudinea de acum, nu cred ca-ti vor mai creste vreodata. Invata sa te iubesti, pe tine si corpul tau asa cum sunteti. Nimeni nu e perfect!

| mona a răspuns:

Ai rabdare ca esti in crestere

| Kerli a răspuns:

Si care-i intrebarea?

| hummer24 a răspuns:

O sa-ti creasca si tie, la baieti le plac si sanii mai mici sa stiiwinking

| Pufuleti a răspuns:

Voi va stresati de la 12 ani sa aratati ca alea de 20.
Asa sunt toate acum. Vezi una de 12 si zici ca are cel putin 16-17.
Asta vrei? Eu in locul tau m-as bucura ca-s normala.
Alta solutie nu ai: push-up si rugaciuni sa iti creasca repede, ca de crescut oricum iti vor creste, dar normal.

| corina_1184 a răspuns:

Eu as fi mai realista... uita-te la mama ta sau la bunica, au sanii mari? atunci o sa ii ai si tu, in caz contrar...nu o sa ii ai. eu cred in "mostenire"

| corina_1184 a răspuns:

Si app, sunt mult mai frumosi sanii mici. decat mari si lasati. Gandeste-te si asa! Eu sunt in aceeasi situatie, si sunt mai mare de ani.mult mai mare. Dar daca stii sa ii pui in valoare si sa iti placa tie, o sa ii remarce mai multe perswinking Si nu se prea mai poarta sutienwinking

Răspuns utilizator avertizat
| liii a răspuns:

Stai calma ca o sa-ti creasca tie...

| kkkmakafull a răspuns:

Wow! CALM! la 12 ani e normal o sa-ti creasca te asigur!

| hax0r a răspuns:

Am eu ce sa-ti pun in sutien

| Anonymus_4606 a răspuns:

Andruscha, zici ca ai 12 ani? Nu crezi ca esti prea mica ca sa-ti stea gandu la chestii din astea (marimea sanilor)? Adica la ce te astepti la varsta de 12 ani? Sani ca ai fetelor de 16 ani? Asteapta.Nu ti-i poti umfla cu pompa. Si cu referire la colegele tale care "au", asta depinde de fiecare organism in parte. O fata se poate dezvolta mai devreme, pe cand alta mult mai tarziu. Si nu cred ca te afli la varsta la care sa te ingrijorezi din cauza asta. Mai degraba vezi-ti de scoala si de invatat, ca nu ajungi nicaieri cu sanii mari si mintea mica!

| FOoXx a răspuns:

Macar ti-a venit ciclul la varsta asta rolling on the floor.lol. mai ai o viata inainte.la 12 ani sa te preocupi de sani laughing e drestul de grav laughing la 17-18-19 ani ce o sa faci rolling on the floor

| Fluffinator a răspuns:

Zici ca este o traducere cu google translatelaughing Din. ebraica in romana

| BLABLAGAGA a răspuns:

Ingrasate si tu

| Block240 a răspuns:

Baga silicon in ei pana crapa big grin.

| mikutssa a răspuns:

Ai doar 12 ani si tu vrei sa arati ca la 20? Nu te inteleg...sa zicem ca ai avea sanii asa cum ii vrei, cu ce te ajuta? Mai bine astepti un an doi si sa veti ca iti vor crestehappy

| Raluka98 a răspuns:

Si eu ii am mici si am 13 ani, dar nu imi fac griji

| Complement22 a răspuns:

Si eu am 12 ani. Nici cat 3 nuci nu am sanii. Maxim 2. Si eu ma simt jenata, in cazul asta nici eu nu stiu ce sa fac. Eu doar astept momentul.Pot sa iti zic ca ma simt mai bine dupa ce mama mi-a zis asta. Fiecare are momentul lui. Stai linistita, cand vei fi in clasa a 8-a sa vezi cum o sa te invidieze fetele.