Heii
Am observat ca la toate fetele se intampla asta desigur si mie
Eu am o crema depilatoare o aplic pe muscata stau 5 min si pun pe o discheta demacheanta spirt sterg si dupa imi dau cu niste crema sa nu ma irit
Dati cu creama depilatoare si gata
Bafta!
Pa, pa^^
Bine draga mea e un raspuns corect dar poti sa iti dai si cu epilatorul nu e nici o diferenta intre crema si epilator bafta :*
Bună.
Este o dereglare hormonală.
Decoloreză cu Karaver, este specială pentru părul de pe față și corp.Nu te grăbi să epilezi zona.
Pa, pa.
Du-te la un salon si vorbeste cu fetele de acolo. Este mai bine decat sa faci vreo prostie inainte. Funda? :*
Draga este o dereglare hormonala. Nu te speria e normal. Sfat: nu te rade sau epila cu epilatorul pentru ca dupa o sa creasca de doua ori mai mult. Daca vrei epileazo cu ceara e mult mai bine. Si nu va trebui dupa decat sa te epilez la o luna doua. Daca te faci cu epilatorul va trebui dupa sa te faci la saptamana. Sper ca te-am ajutat putin.:*
Sinucidere glumeam...peste 90% din femei au o mustata imensa. doar ca se rad
Dai cu epilatorul sau de preferat cu ceara pentru fata
sau poti si cu penseta... sau epilarea definitiva cu laser
bafta:*
Ps: Cati ani ai?
Bleah. mergi la un salon de cosmetica si epileaza-te cu ceara... cu decoloratul ma tem ca nu o sa fie mare diferenta. Relax foarte multe femei isi epileaza mustata
Buna! Asta inseamna ca esti baiat glumeam si maicamea avea si sa epilat apropo cati ani ai?
Este normal...probabil acum se vede, pana acum ai avut doar un puf.Pai, te duci si cumperi fasii de la veet, si o smulgi.
Pa Puffy! Numai bine.:*
TrustMe întreabă:
DaciaRomania întreabă: