| AnaNuSuntPa a întrebat:

Help! Mama ma lasa sa ma epilez cu crema pe lina bikinilor, asta chiar ea mi-a zis ieri ca sa o rog sa ma ajute cand voi merge la strand si a zis ca sunt domnisoara si ca treuie sa ma epilez, dar ea nu prea ma lasa sa ma epilez pe picioare si vreau neaparat pentru vineri..pentru ca am un spectacol si e cu fuste scurte iar eu am mult par pe picioare...cum sa o conving? sad Maine vreau sa ii zic prin mesaj..ca asa daca vorbesc cu ea nu reusesc sa o conving pentru ca cedez repede.

Răspuns Câştigător
| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Spune-i ca si celelalte fete sunt la fel si epileaza-te si tu!winking
Sa-ti dau un sfat daca ai 'parul de pe picioare' ceva mai blondut nici nu se baga in seama :p.
Good luck!

| AnaNuSuntPa explică (pentru Latinmoon):

Il am negru..vara trecuta era blond pentru ca eram super bronzata..si acum nu mai am timp 2 zile sa ma bronzez..atunci eram 2 saptamani.O sa zica ca nu o intereseaza ce fac celelalte fete din clasa de la mine..stiu ca unele si pe maine se epileaza sad Pe maini nu imi trebuie.

| Azµre a răspuns (pentru Latinmoon):

Dacă e mică n-are rost să se epileze oricum părul este blond, dacă acum îl epilează la o vârstă fragedă va deveni mai des și se va închide la culoare în afară de faptul că acum ea zice că așa e bine și frumos, o să vadă ea după câteva epilări cum devine un chin... Așa că să stea cât poate cu el blond pe picioare.

| AnaNuSuntPa explică (pentru Azµre):

Nu e deloc blond.tu ce crezi ca mai suntem acum 20 de ani cand fetele de 12-13-14 ani nu le pasa cum arata, si nu aveau fir de par pe picioare..sau maxim 10 fire care erau blonde adica puf.

| Latinmoon a răspuns (pentru Azµre):

Ramane la alegerea ei oricum i-am spus daca il are mai blondut sau nu este lung sa nu se epileze ca nu are rost.

| Azµre a răspuns (pentru AnaNuSuntPa):

Înțeleg, oricum ar fi să nu te epilezi cu lama... poți merge la salon cu ceară sau cu cremă depilatoare ( dar nu prea dă randament și pe deasupra te și poate irita )

Corect, oricum ar fi e alegerea ei...

Exact!

| Latinmoon a răspuns (pentru AnaNuSuntPa):

Si inca un sfat nu-ti recomand crema epilatoare deoarece irita groaznic.
Daca vrei sa te epilezi fa-o cu ceara sau benzi, primele dati poti incerca si cu lama pentru ati pregati pielea la ce va urma.
Take care! :*

Cu ceara nu ma epilez acum in niciun caz pentru ca am parul mare si ma v-a durea enorm laughing Cred ca ma epilez cu crema si apoi cu epilatorul sau ceara happy Nu, in niciun caz cu lama..pentru nu vreau sa stau sa ma fac la 2 sau 3 zile. Mai bine la o saptamana 2-3 sau chiar 4 decat la 2 zile.

Problema ei e alta nu fierele de păr cât mentalitatea din ziua de azi și anume :
"tu ce crezi ca mai suntem acum 20 de ani cand fetele de 12-13-14 ani nu le pasa cum arata, si nu aveau fir de par pe picioare..sau maxim 10 fire care erau blonde adica puf. "
Pe scurt îi este frică că va râde x și y de ea...

| Latinmoon a răspuns (pentru AnaNuSuntPa):

Vezi si tu! tongue

Ba sunt si firele de par problema, pentru ca nu imi suport picioarele, plus ca sunt alba la piele mai am si niste bubite de la tantari dar sunt urate pentru ca se vad super mult firele de par. Si da, se poate spune si asta ca va rade x si y de mine, pentru ca eu daca m-as duce in oras si m-as vedea cu cineva si as fi in pantaloni scuri ar zice: uite-te la asta sta cu padurea pe picioare si etc..Si nu ma simt eu bine cu parul pe mine.pur si simplu ma enerveaza, cand pun mana pe picioare, in loc sa le am fine ca toate fetele simt fire de par si ma enerveaza.

Cu ceară ține mai mult și e mai puțin dureros decât cu epilatorul datorită faptului că ceara fiind caldă dilată porii pielii și face extracția firului de păr mai ușoară și mult mai puțin dureroasă decât aparatul de epilat.
Acum rămâne să faci cum crezi tu că e mai bine happy
Eu doar îți spun cu aparatul doare mai mult decât cu ceară.
Oricum crede-mă că ai să te plictisești cu oricare dintre aceste metode în timp...

Asa este peste tot! :d

Te cred scumpo... de aceea vă și compătimesc pe voi fetele pentru 2 lucruri, și anume epilat și ciclu.
Oricum nu face prostia să folosești lamă niciodată!
Aparat, Ceară, Cremă, Etc!

Știu, știu... dar și lumea din jur este rea...

Rea este putin spus...

Sunt dispus sa suport aceste dureri cu epilatul pentru a arata si eu bine. happy

Capul sus și mergem mai departe, trecem pe lângă ea și gata ce să îi facem acum.

Si oricum..nu cred ca o sa imi creasca mai mult decat e acum..pentru ca am incercat acum o luna sa ma dau pe un sfert de picior cu crema si acum se vede diferenta dintre partea epilata acum ceva timp si partea cu par.e ceva de genu alb negru..si nu prea mi-a mai crescut peste tot unde erau fire.

Nu avem ce.

Se știe din bătrâni, ce nu ar face femeia să fie frumoasă. Și la urma urmei așa este femeia prin frumusețea ei se impune în societate și nu numai.
Să ai o seară frumoasă happy Și să pui mâna să discuți cu mama ta, spune-i ce simți și ce îți dorești, spune-i că te simți demoralizată din cauza aceasta pentru că toate fetele sunt așa și tu nu happy

Atunci mergi pe cremă happy Mai ales că ai încercat, atât ai grijă cu crema că poți prinde și un lot mai prost și să te iriți happy. Oricum spor la a te face frumoasă happy

37 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Câți ani ai?

13, de ce? laughing Oricum nu par..par de 16 sau mai mult, pentru ca sunt dezvoltata.De la 9 sau 10 ani port sutien daca te intereseaza.

Nu scumpo, citește mai sus ce am spus și utilizatoarei care ți-a răspuns. Dacă e blond lasă-l, dacă începi de acum să te epilezi te vei chinui mai târziu. Nu contează că arăți de 16 ani tot copil ești ce contează că ai țățe, tot copil ești!

Da stiu si eu ca sunt copil dar daca ma vede cineva crede ca sunt mai mare..si de obicei fetele de 14-16 ani se epileaza pe picioare happy

| PedoBarbie a răspuns:

Epilează-te fără voia ei.

| AnaNuSuntPa explică (pentru PedoBarbie):

Nu cred ca vreau sa fac asta.50% din mine spune da, iar 50% nu..pentru ca stiu sigur ca ma v-a lasa intr-o buna zi. sper sa fie maine happy

| PedoBarbie a răspuns (pentru AnaNuSuntPa):

Adică te lasă la bikini şi pe picioare nu. E absurd.

| AnaNuSuntPa explică (pentru PedoBarbie):

Cam asa ceva.ea crede ca nu am par pe picioare..nici macar nu m-a vazut straight face

| VelaJohny98 a răspuns:

Spune-i exact ce i-as zice si eu, sunt picioarele mele fac ce vreau cu ele, nu mai e ca pe vremuri cand era bunica fatawinking

| Azµre a răspuns (pentru VelaJohny98):

Și dacă erai fată îți cârpea maicăta una peste bot de îți săreau toți dinții din gură...

| Azµre a răspuns (pentru VelaJohny98):

Și dacă erai fată îți cârpea maicăta una peste gură de îți săreau toți dinții din gură... nu e o variantă!

| VelaJohny98 a răspuns (pentru Azµre):

Pe mine nu ma bate mama, nu multi au norocul meu oricum asa e, este viata ta si parintii o raspundere ca esti copilul lor dar nu cred ca trebuie sa se amestece atat de mult, cand mi-am dat jos mustata desi au zis sa nu mi-o rad tot am facut-o, e problema mea daca o sa creasca prea mare...

| crazyunicorn a răspuns:

Eu ma epilez pe picioare tot de la 13 ani. Nu e cine stie ce, doar ca doare daca te faci cu ceara. Insa daca te faci cu lama sau crema o sa se intaresca firul si nici nu prea tinewinking. Spune-i mamei tale ca nu e cine stie ce. Eu nu am avut probleme cu mama cand a venit vorba, ba chiar ea m-a pus. Spune-i ca toate fete de varsta ta se epileaza si ca te-ai saturat sa stai cu "blana"pe tine. Cand o sa porti pantaloni scurti si rochii, ce o sa faci? o sa se vada urat... Daca tot nu intelege, epileaza-te fara sa stie...laughing eu asa fac mereu cand nu reusesc sa obtin ceva de la mamalaughing face ea gura, dar doar atunci ca dupa nu are ce sa mai faca laughing

| AnaNuSuntPa explică (pentru crazyunicorn):

Stiu ca nu e cine stie ce...parca as face o crima.E ceva care face parte din rutina saptamanala sa zic asa laughing E bine ca ea te-a pus.