Buna!
Spune-i ca si celelalte fete sunt la fel si epileaza-te si tu!
Sa-ti dau un sfat daca ai 'parul de pe picioare' ceva mai blondut nici nu se baga in seama :p.
Good luck!
Atunci mergi pe cremă Mai ales că ai încercat, atât ai grijă cu crema că poți prinde și un lot mai prost și să te iriți . Oricum spor la a te face frumoasă
Și dacă erai fată îți cârpea maicăta una peste gură de îți săreau toți dinții din gură... nu e o variantă!
Pe mine nu ma bate mama, nu multi au norocul meu oricum asa e, este viata ta si parintii o raspundere ca esti copilul lor dar nu cred ca trebuie sa se amestece atat de mult, cand mi-am dat jos mustata desi au zis sa nu mi-o rad tot am facut-o, e problema mea daca o sa creasca prea mare...
Eu ma epilez pe picioare tot de la 13 ani. Nu e cine stie ce, doar ca doare daca te faci cu ceara. Insa daca te faci cu lama sau crema o sa se intaresca firul si nici nu prea tine. Spune-i mamei tale ca nu e cine stie ce. Eu nu am avut probleme cu mama cand a venit vorba, ba chiar ea m-a pus. Spune-i ca toate fete de varsta ta se epileaza si ca te-ai saturat sa stai cu "blana"pe tine. Cand o sa porti pantaloni scurti si rochii, ce o sa faci? o sa se vada urat... Daca tot nu intelege, epileaza-te fara sa stie... eu asa fac mereu cand nu reusesc sa obtin ceva de la mama face ea gura, dar doar atunci ca dupa nu are ce sa mai faca
Cam asa ceva.ea crede ca nu am par pe picioare..nici macar nu m-a vazut
Stiu ca nu e cine stie ce...parca as face o crima.E ceva care face parte din rutina saptamanala sa zic asa E bine ca ea te-a pus.