| AnaNuSuntPa a întrebat:

Help! Mama ma lasa sa ma epilez cu crema pe lina bikinilor, asta chiar ea mi-a zis ieri ca sa o rog sa ma ajute cand voi merge la strand si a zis ca sunt domnisoara si ca treuie sa ma epilez, dar ea nu prea ma lasa sa ma epilez pe picioare si vreau neaparat pentru vineri..pentru ca am un spectacol si e cu fuste scurte iar eu am mult par pe picioare...cum sa o conving? sad Maine vreau sa ii zic prin mesaj..ca asa daca vorbesc cu ea nu reusesc sa o conving pentru ca cedez repede.

Răspuns Câştigător
| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Spune-i ca si celelalte fete sunt la fel si epileaza-te si tu!winking
Sa-ti dau un sfat daca ai 'parul de pe picioare' ceva mai blondut nici nu se baga in seama :p.
Good luck!

37 răspunsuri:
| Azµre a răspuns (pentru AnaNuSuntPa):

Atunci mergi pe cremă happy Mai ales că ai încercat, atât ai grijă cu crema că poți prinde și un lot mai prost și să te iriți happy. Oricum spor la a te face frumoasă happy

| Azµre a răspuns (pentru VelaJohny98):

Și dacă erai fată îți cârpea maicăta una peste gură de îți săreau toți dinții din gură... nu e o variantă!

| PedoBarbie a răspuns (pentru AnaNuSuntPa):

Adică te lasă la bikini şi pe picioare nu. E absurd.

| VelaJohny98 a răspuns (pentru Azµre):

Pe mine nu ma bate mama, nu multi au norocul meu oricum asa e, este viata ta si parintii o raspundere ca esti copilul lor dar nu cred ca trebuie sa se amestece atat de mult, cand mi-am dat jos mustata desi au zis sa nu mi-o rad tot am facut-o, e problema mea daca o sa creasca prea mare...

| crazyunicorn a răspuns:

Eu ma epilez pe picioare tot de la 13 ani. Nu e cine stie ce, doar ca doare daca te faci cu ceara. Insa daca te faci cu lama sau crema o sa se intaresca firul si nici nu prea tinewinking. Spune-i mamei tale ca nu e cine stie ce. Eu nu am avut probleme cu mama cand a venit vorba, ba chiar ea m-a pus. Spune-i ca toate fete de varsta ta se epileaza si ca te-ai saturat sa stai cu "blana"pe tine. Cand o sa porti pantaloni scurti si rochii, ce o sa faci? o sa se vada urat... Daca tot nu intelege, epileaza-te fara sa stie...laughing eu asa fac mereu cand nu reusesc sa obtin ceva de la mamalaughing face ea gura, dar doar atunci ca dupa nu are ce sa mai faca laughing

| AnaNuSuntPa explică (pentru PedoBarbie):

Cam asa ceva.ea crede ca nu am par pe picioare..nici macar nu m-a vazut straight face

| AnaNuSuntPa explică (pentru crazyunicorn):

Stiu ca nu e cine stie ce...parca as face o crima.E ceva care face parte din rutina saptamanala sa zic asa laughing E bine ca ea te-a pus.