Eu te sfatuii sa te duci sa vorbesti deschis cu ea si sa-i spui ca tu ca fata te simti foarte prost cu sprancenele asa. si ii zici ceva de genul ' daca tu erai in locul meu cum te-ai fi simtit sa nu te lase mama ta sa te pensezi? toti parintii colegelor mele le lasa sa se penseze! '... asa poate ii atingi o coarda sensibila . bafta :*
Mda mama ta e comunista... scuze... eu ma pensez si sunt cls a6a si mama nu`mi spune nimic, da sa te epilezi te lasa?
Off este ciudat, eu am 14 si ma lasa de foarte mult timp. Spune-i ca este ceva normal, ca toate colegele fac asta si ca vrei sa ai si tu sprancene curate si ingrijite.Si spune-i c nu ti le vei arcui/subtia prea tare.I-ai putea spune ca mergi la un salon iar fata de acolo va sti cum sa ti le faca fara sa fie prea arcuite pentru varsta ta.
Pai sti si eu in vacanta de vara trecand a 8, voiam sa ma pensez m-am nu a fost de acord asa ca mi-am strans bani si fara sa stie m-am dus la salon si m-am pensat :d... mama a tipat! DAR A MERITAT! si nu mai avea ce sa imi fac a(sa puna sprancenele inapoi?:? ) asa ca de atunci ma pensez . inkearca va merita
Da cei cu mama ta, eu am 12 ani si ma pensez de la 11, iar mama nu imi zice nimic.
Heii
eu am 13 ani si m-am pensat fara voia parintilor si sunt in clasa a 7
Si nu le-am zis alor mei...si in fiecare zi tot imi luaseram eu singura cu penseta firele care imi cresteau
si tatal meu m-a vazut si a inceput sa ma certe si a zis ca is mica si imi trebuie pensat si le-am zis "bine nu ma mai pensez" si tot m-am pensat si nu si-au dat seama...
e ok heii!
Menstionez ca in august m-am pensat si pana astazi si numa de 3 zile m-a vazut tata...:d