| Dariii a întrebat:

Help! Mama mea nu ma lasa sa ma pensez!laughing
Sunt pe clasa a 8-a si am rezultate excelente la invatatura si totusithinking nu ma lasathinking
Am incercat toate metodele posibile pentru a o convinge. i-am spus ca si prietenele mele se penseaza si ea tot insista sa nu ma pensez si am intrebat-o care e motivul.si mi-a zis ca nu vrea sa arat mai bine pentru ca ma asteapta un an greu etcchatterbox. e aiurea deoarece am sprancenele cam,, stufoase" si fara forma si de aceea vreau sa o conving sa ma lase fara sa ma pensez pe ascuns pentru ca dupa va iesi cam >urat:".
Multumesc:*!

Răspuns Câştigător
| OanaSimpluu a răspuns:

Eu te sfatuii sa te duci sa vorbesti deschis cu ea si sa-i spui ca tu ca fata te simti foarte prost cu sprancenele asa. si ii zici ceva de genul ' daca tu erai in locul meu cum te-ai fi simtit sa nu te lase mama ta sa te pensezi? toti parintii colegelor mele le lasa sa se penseze! '... asa poate ii atingi o coarda sensibila tongue. bafta :*

7 răspunsuri:
| BonneLess a răspuns:

Mda mama ta e comunista... scuze... eu ma pensez si sunt cls a6a laughing si mama nu`mi spune nimic, da sa te epilezi te lasa?

| ChocolateAddict a răspuns:

Off este ciudat, eu am 14 si ma lasa de foarte mult timp. Spune-i ca este ceva normal, ca toate colegele fac asta si ca vrei sa ai si tu sprancene curate si ingrijite.Si spune-i c nu ti le vei arcui/subtia prea tare.I-ai putea spune ca mergi la un salon iar fata de acolo va sti cum sa ti le faca fara sa fie prea arcuite pentru varsta ta.

| Dariii explică:

@MissDiamond : da ma lasa sa ma epilezhappy

| contpublic a răspuns:

Pai sti si eu in vacanta de vara trecand a 8, voiam sa ma pensez m-am nu a fost de acord asa ca mi-am strans bani si fara sa stie m-am dus la salon si m-am pensat :d... mama a tipat! DAR A MERITAT! si nu mai avea ce sa imi fac a(sa puna sprancenele inapoi?:? ) asa ca de atunci ma pensez happy. inkearca va merita big grin

| Danielle01 a răspuns:

Da cei cu mama ta, eu am 12 ani si ma pensez de la 11, iar mama nu imi zice nimic.

| MBheii a răspuns:

Heii happy
eu am 13 ani si m-am pensat fara voia parintilor si sunt in clasa a 7happy
Si nu le-am zis alor mei...si in fiecare zi tot imi luaseram eu singura cu penseta firele care imi cresteauhappy
si tatal meu m-a vazut si a inceput sa ma certe si a zis ca is mica si imi trebuie pensat si le-am zis "bine nu ma mai pensez" si tot m-am pensat si nu si-au dat seama...happy
e ok heii!happy

| MBheii a răspuns:

Menstionez ca in august m-am pensat si pana astazi si numa de 3 zile m-a vazut tata...:d