| MyLifeIsAmazing a întrebat:

Help-me! as avea nevoie o sugestie: ce sa fac ma duc in cateva zile la o petrecere super tare si nu stiu cu ce sa ma imbrac? (acolo vine si baiatul pe care il plac) trebuie sa fiu frumoasa dar nu stiu cu ce sa ma imbrac! d-au

Răspuns Câştigător
| mecfoy a răspuns:

Dupa cum bine zici si cristi202, daca acel baiat nu te place, poti sa pui ce vrei pe tine. Sa ai grija doar sa se asorteze, si sa pui niste accesorii, nu cred ca depinde neaparat relatia ta cu baiatul ala de petrecerea la care te duci. In rest, bafta si sanatate!

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Biblia spune ca "o femeie frumoasa si fara minte e ca un inel de aur pus in ritul unui porc". Sugestiv, nu? Poti sa te imbraci cit de bine vrei, sau cit de bine considera altii, daca din interiorul tau acel baiat nu va vedea iesind ceva placut, agreabil, nu te va baga in seama, pentru ca, desi hainele spun multe despre noi, totusi, nu ele ne caracterizeaza. Am vazut multi oameni imbracati prost, dar in a caror prezenta iti placea sa stai, pentru ca aveau ceva de oferit din interiorul lor, si oameni imbracati bine, dar de care vroiai sa te "scapi" cit mai repede, pentru ca se purtau in mod badaran. Asa ca, imbraca-te cu gust, fara a cauta sa iesi prea mult in evidenta, si fara a fi prea provocatoare, lasind mai degraba ca tot ce ai mai bun din interior sa iasa la iveala in exterior, si astfel poate ca vei reusi sa ii cuceresti inima aceluia pe care il placi. Desi ar trebui sa fie invers - el sa te cucereasca pe tine.

| turquoisev a răspuns:

Depinde de ce haine iti stau bine si de stilul tau. Poti opta pentru o rochita putin mai scurta ce poate fi purtata si ca bluza si pe dedesubt cu colanti, cateva lanturi lungi la gat si in picioare cu cizme sau chiar cu tenesi. Ideea e sa fii tu insati si sa te placa pentru cine esti nu pentru cine vrei sa pari. Succeshappy

| Deeutza_8515 a răspuns:

Depinde in ce te simti mai confortabil, eu as zice o rochie neagra cu pantofi albi si geanta neagra

| RainDrop a răspuns:

Dupa avataru tau, gothic, parerea mea.
Cum zice cristi202
Imbracate in ce esti comfortabila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cristi202 are perfecta dreptate

| Crs a răspuns:

Depinde si ce haine ai tu in sifonier. Acum doar n-o sa te duci sa iti cumperi o tinuta intreaga doar pentru ca te duci la o petrecere!