Buna,
Nu ti recomand sa te duci la coafor pentru ca iti vei arde parul. iti dau sfatul meu sa l urmezi si sa o ai parul sanatos si cret(dar si cu mult volum)
Spala-te pe cap, lasa-l in prosop cam 20 de minute sa se absoarba apa si dupa lasa-l putin liber pana cand simti ca este asa jilav. Dupa cu un pieptane sau cat de mult volum sau cat de cret vrei sa stea, iti apuci suvite de par si incepi sa le rotesti dupa deget pana cand le faci mici coculete. Iti faci asa tot parul, le prinzi cu ce vrei tu(eu prefer elastecele) si le lasi pana a doua zi (de preferat seara sa faci chestia asta) a doua zi o sa ai un par cret, cret natural (fara sa fie ars ca la coafor) si plin de volum. Iti recomand fixativul de la Avon, ieftin si foarte bun(este ca cel de la wella) Sa l iei pe cel strong. Succes!
Gabriela Sandica
Senior Coordonator Avon si Ambasador AVON
Pagina mea personala
Te tine cam o saptamana (depinde cat de des te speli pe cap )
Regula de aur : nu folosi mai mult de 1 produs de par, pentru ca ti se ingreuneaza parul si ti se imbacseste foarte repede.
Gabriela Sandica
Senior Coordonator Avon si Ambasador AVON
Pagina mea personala
Daca il faci acasa risti sa ramai fara par.Mai bine la coafor, si iti zic din propria experienta ca am facut multe prostii cu parul meu de-a lungul anilor, permanentul nu tine ani de zile pentru ca parul creste
La coafor te face cu amoniac de aceea dureaza(in orice caz nu ani de zile, cam 6 luni)acasa nu poti sa te faci asa(doar daca vine coafeza la tine acasa )Si in orice caz, de ce ai vrea sa-ti pui permanent? iti distruge parul in ultimu' hal si e si babesc, un pic.
Poti sa te'ncretesti cu placa sau cu un ondulator. good luck
anonim_4396 întreabă: