Și dacă nu se mai îndreaptă la loc ce? E mai frumos părul ondulat decât cel drept, când le văd pe unele cu părul drept zici că le-a lins cineva părul, stai liniștită poate îți stă mai bine cu părul ondulat și în plus părul ondulat e mai frumos.
Nu ma intelege gresit... si mie imi place f mult parul ondulat dar mie mi sau ondulat doar unele suvite si arata f rau x_X
Varfurile ti se onduleaza pentru ca te-ai tuns, dupa ce parul va creste la loc il vei avea din nou drept dar stai chill, e foarte cool sa ai varfurile putin ondulate, iti va da un stil aparte
Da sigur la mine e la fel drept drept iar acum sunt frezata scarite si pasul e pana mai jos de umar si firele mai mici se intorc putin dar daca o sa creasca se va indrepta la loc
Depinde de ce tunsoare ai acum. Daca ai o tunsoare in scari exista tendinta ca parul tau sa aiba o usoara tenta de ondulare. Daca ai o tunsoare dreapta, fara nici o scara, varfurile au o tendinta de a se rasuci spre exterior. Asa se intampla la inceput, dupa ce te tunzi (asa mi s-a intamplat si mie). E suficient ca dupa spalare sa iei o perie rotunda si sa periezi varfurile spre interior, uscandu-l in acelasi timp. Sper sa te ajute.