Eu iti recomand uleiul de ricin se gaseste la farmacii este este in jur de 3 lei.
ca sampon nu stiu ce sa iti recomand depinde de tipul de par. eu am parul uscat si am incercat o multumine de sampoane si nu prea a dat nici unul rezultate . Acum incerc Syoss si e bunicel
Incearca cateva remedii acasa, uite aici http://spa-acasa.blogspot.com/2011/09/spa-la-tine-acasa.html
Insa de acum voi incerca sampoanele de la farmacii sau de la Plafar pentru ca sunt mult mai santoase si mai eficiente. Un sampon f bun [de la Plafar parca] este Favisan
Pfffff.iti cade pentru. ca il ai incurcat si cand il descurci presupun ca tragi de el/se rupe/cade. deci, cam asta e. foloseste si tu ceva pentru. descurcarea parului eu stiu.succes
Sunt multe motive.parul ti se poate rupa atunci cand il piepteni-solutia o masca intens hidratanta. daca pur si simplu iti cade -poate fi de vina stresul, oboseala.pentru sampon iti recomand de la plafar, cum ar fi revalid sau revalid tonic fiole.aceste fiole sunt foarte scumpe dar sunt excelente.parerea mea, du-te la plafar si cumparati un sampon de acolo.incearca sai explici vanzatoarei problema si crede-ma, astea au mai mult efect decat orice.
DaciaRomania întreabă: