| Badgirl99 a întrebat:

Help me TPU!
As vrea va rog niste sfaturi de la voi in legatura cu ce sampoane sa folosesc pentru a nu mi se unge parul atat de repede, este plin de sebum din a treia zi dupa spalare.
Multumesc celora care-mi raspund!

Răspuns Câştigător
| roxanarock a răspuns:

Buna!
Incearca samponul de la L'OREAL ELSEVE pentru volum, e foarte bun il folosesc de multa vreme.
Sau poti incerca remediul cu ceai de menta.Pentru acest remediu ai nevoie de o jumatate de ceasca de apa clocotita, unu-doua pliculete de ceai de menta (poti folosi si menta uscata, nu neaparat la pliculet, cam una-doua lingurite) si doua linguri de otet de mere. Toarna apa peste ceai si las-o cateva minute, dupa care indeparteaza menta si adauga otetul. Lasa ceaiul sa se raceasca bine si apoi maseaza-ti usor scalpul si firul de par cu acest tratament. Nu este nevoie sa mai clatesti parul cu apa.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Adică se îngrașă foarte tare, nu uns!
Folosește un șampon pentru păr gras/cu tendință de îngrășare, un balsam și la final după ce te-ai limpezit foarte bine, la un litru de apă pui 2-4 linguri de oțet de mere și te clătești fără să te mai limpezești din nou!
Spală-te mai rar, la 4-6 zile, spălatul des nu numai că duce la îngrășat dar distruge și firul de păr (apa este calcaroasă).
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Asa este si al meu din pacate parul.
Incearca sa nu te mai speli atat de des pe cap, o sa se ingrasa si mai mult de atat.
Si incearca sa te limpezesti la sfarsit cu apa in care ai adaugat o fiola de vitamina C.
Te pup!

| supermamici a răspuns:

Buna, iti recomand specifique bain de la kerastase, era si o oferta luna trecuta: http://timez.ro/kerastase-specifique-bain/

| Badgirl99 explică (pentru supermamici):

Este pentru matreata. happy