anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HELP me! Vreo metoda eficienta sa imi creasca si mie sprancenele la loc? Nu imi mai cresc de cand le-am dat cu creioane si chiar tus. Le am foarte foarte subtiri...Arata oribil!

2 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

Nu, cand n-ai ce face te apuci sa razi sprancene...

| BlaaBlaa a răspuns:

Uleiul de ricin happy • Gene mai lungi şi mai groase - Pentru cele care îşi doresc gene mai lungi, salvarea este tot uleiul de ricin. Se aplică pe gene în fiecare seară înainte de culcare, iar a doua zi de dimineaţă se spală cu grijă faţa. Uleiul de ricin pe lîngă lungire şi îngroaşă genele. Datorită nutrienţilor conţinuţi îngroaşă rapid genele şi cresc mai repede făcîndu-le să devină mult mai frumoase. După circa o lună, vei remarca rezultatele uimitoare. Metoda este testată şi o poţi aplica cu încredere. Pentru uşurinţă, poţi folosi o periuţă de la o mascara mai veche pentru a aplica uleiul pe gene.

• Sprîncene netede şi lucioase - Dacă ai probleme cu sprîncenele şi ţi se pare că acestea sunt cam răzleţe, răspunsul este tot uleiul de ricin. Acesta poate fi aplicat în fiecare seară, de preferinţă tot cu o periuţă mai veche pentru rimel, şi dimineaţa trebuie să ai grijă să curăţi faţa în profunzime. Uleiul de ricin te va ajuta în maxim o lună să capeţi sprîncene mai netede şi mai egale.

• Probleme de cădere şi creştere a părului - Pentru cei care au probleme cu căderea părului sau "chelie", uleiul de ricin este o soluţie la îndemînă. Tratamentul pentru păr presupune masarea pielii capului cu ulei de ricin din abundenţă înainte de culcare timp de trei zile pe săptămînă. A doua zi pielea capului trebuie bine spălată şi clătită.