| didik15 a întrebat:

Help.Merg destul de bine pe tocuri inalte dar vreau si eu cateva sfaturi cum sa reusesc sa merg corect si sa rezist cat mai mult pe tocuri foarte inalte

Răspuns Câştigător
| adorciocolata a răspuns:

Pai, cred ca mai intai trebuie sa incepi cu pantofi cu platforma. Mi se pare o idee buna si plus ca se si poarta. Poarta-i timp de 2-3 luni, pana te obisnuiesti. Pe urma, incepe cu niste tocuri subtiri lejere, pana in 5 cm. Poarta-i mai intai prin casa ca sa te obisnuiesti si pe urma ii poti purta si in alta parte. Dupa asta, poti incerca niste tocuri mai inalte cam pana la 10 cm (tot prin casa ar trebui sa incepi sa mergi si pe urma in alta parte) pana ajungi la inaltimea dorita. Mult succes si sper ca te-am ajutat!

4 răspunsuri:
| ELena30 a răspuns:

Incearca http://www.avon-shop.ro/brosura-avon/pernute-pentru-talpi-p-578.html pentru a "rezista" cat mai mult.
Daca spui ca te descurci pe tocuri inalte, atunci sigur te vei descurca si pe tocuri foarte inalte, iti spun din experienta. Nu ezita, cumparati pantofii foarte inalti pe care ii vrei si incepe sa mergi prin casa ca sa te obisnuiesti. Succes. Funda? :)