| MaTrIx8378 a întrebat:

Help, mi-am luat niste lentile, si m-am uitat le tutoriale cum sa le pun, dar eu nu reusesc, cand incerc sa mi le pun lacrimez sau sclipesc, a incercat si sora mea sa mi le puna si nu a reusit, ce sa fac?, ea a incercat sa le puna si a reusit, eu sclipesc intr-una si parca lacrimez. funda celui mai bun raspuns, sorry de categorie.

7 răspunsuri:
| fluturascolorat a răspuns:

Sunt prescrise de medicul oftalmolog? Si eu port lentile de contact, dar m-am obisnuit sa le pun cam intr-o saptamana.Cel mai bine ar fi sa te duci la mediul oftalmolog sa iti explice cum se aplica sau magazinul de unde le-ai cumparat. Poti incerca sa te uiti aici: http://www.drlentila.ro/ghid-lentile-de-contact

| MaTrIx8378 explică (pentru fluturascolorat):

Sunt lentile colorate, nu de contact, mi le-am recomandat eu, am dat comanda de lentile de pe un site, am vazut pe net cum se pune dar, mai noi am incercat sa ating ochiul cu lentilele, dar atunci cand le pun ori nu se lipesc ( le-am bagat si in substanta ) ori se indoaie lentila.

| fluturascolorat a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Ar fi trebuit sa ceri sfatu medicul.Eu de ex le am de vedere si inainte sa mi le cumpar mi-a pus mai multe modele (unele sunt mai turtite decat altele) ca sa se aseze pe cornea mea.Ca sa nu mai dai banii degeaba data viitoare du-te la oftalmolog pentru ati prescrie niste lentile potrivite pentru cornea ta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, Sa stii ca si pentru lentilele colorate, fara dioptrie ai nevie de prescriptie medicala. Ai la ele 2 parametri pe care trebuie sa stii cum sa ii alegi. Raza de curra si diametru. Daca acesti 2 parametri nu se potrivesc, ca in cazul tau, risti sa ai acele neplaceri ( inrosiri si lacrimari ale ochiului). Uite aici, in scris, exact pasii pe care trebuie sa ii urmezi. Incearca asa, si daca tot nu reusesti si le simti incomode pe ochi, cel mai bine e sa nu le mai foloseti si sa incerci sa afli ce tip de lentile ti se potrivesc. http://www.xlentile.ro/informatii/aplicarea-lentilelor-de-contact.html.
Asteptam vesti sa ne spui daca ai reusit. Sper sa gasesti de folos informatia!

| mel24 a răspuns:

Mai nu stiu ca mi-am luat si eu vara trecuta si tot asa mi s-a intamplat! adica puteam sa le pun dar dupa aceea parca zici ca aveam ceva in ochi si aveam ochii rosii si tot asa! nu stiu ce sa zic eu am dat vreo 200 ron pe ele si degeaba! am impresia ca sunt facute din vreun material de ******!

| Darkangelzn a răspuns:

Poate acele lentile nu-ti priesc(nu le acepta corpu) si de aia clipesti si lacrimezi daca mai lacrimezi si clipesti da-le jos. Funda?!

| MaTrIx8378 explică (pentru Darkangelzn):

N-am dat niste bani de pomana, doar sa traiesc cu ideea ca nu le folosesc