| Anda112 a întrebat:

Help! Nu stiu ce m-a apucat ieri. Daca pana acum singura care punea o foarfeca in parul meu eram eu,ieri m-am gandit sa merg la coafor,pentru un simplu tuns in V fara a lua mult din lungime(avand parul pana la umeri). Mare greseala am facut. Coafeza a tuns in V insa mi-a facut si scari, destul de maricrying, ceea ce nu voiam in niciun caz, le detest. Nici nu pot iesi din casa, parca is cheala, nu imi sta bine asa. Cat trebuie sa astept sa creasca 2 cm pentru. a-mi face un bob lung drept? Si cum a accelerez cresterea. Va rog spuneti din proprie experienta, fara site-uri de 2 bani. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ursuleţ25 a răspuns:

Mai nu stiu ce sa zic. Am auzit despre el ca face minuni, dar nu am incercat. Si da, in legatura cu tunsoarea ca iti este rusine sa iesi din casa, la fel eram si eu acum o luna. Aveam parul drept si m-am tuns in scari, si am pierdut cam 5 cm din el, era si deteriorat, si fata care m-a tuns de la salon, a zis ca este bine ca macar o data la 2-3 luni sa fie tunse varfurile, ca parul sa se regenereze ...nu sa te duci la mine la coafor din an in pasti si sa ti se faca rau cand vezi cat iti ia din par. Cu uleiul poti sa incerci, nu ar avea ce sa faca rau, plus ca am auzit si de la niste colege care au incercat si e bun happy. Si intr-o luna ai putea sa te tunzi happy.

6 răspunsuri:
| Ursuleţ25 a răspuns:

Eu sunt in domeniul asta de 2 ani, m-ai am 2 si termin. Din cate mi s-au spus, trebuie sa il lasi sa creasca pana ajunge la o lungime considerabila, incat acele scari mari sa se poata taia ca se se uniformizeze tot parul si sa arate bine. Daca parul iti creste destul de repede n-ar trebui sa-ti griji.

| Anda112 explică (pentru Ursuleţ25):

Acum o saptamana m-am vopsit, iar parul se vede ca a crescut dupa radacina cam jumatate de cm...deci creste repede de obicei

| Ursuleţ25 a răspuns (pentru Anda112):

Asta e bine. Cam in doua - trei saptamani ar trebui sa-ti creasca destul de mult, depinde daca tu crezi ca e suficient pentru a te duce din nou la salon, daca nu m-ai astepti.

Cred ca intr-o luna as putea taia din el, astfel incat sa fie tot cam pe la umeri, dar uniform si cum imi doresc. Nu cred ca mai am curajul sa merg la coafor. O sa tai tot eu ca pana acum, avand si eu ceva cunostinte in domeniu.Crezi ca daca il dau cu ulei de ricin va creste mai repede? Multumesc!

Multumesc mult! Chiar mi-ai ridicat moralul

Cu mare placere. Ma bucur ca te-am putut ajuta.

Mai nu stiu ce sa zic. Am auzit despre el ca face minuni, dar nu am incercat. Si da, in legatura cu tunsoarea ca iti este rusine sa iesi din casa, la fel eram si eu acum o luna. Aveam parul drept si m-am tuns in scari, si am pierdut cam 5 cm din el, era si deteriorat, si fata care m-a tuns de la salon, a zis ca este bine ca macar o data la 2-3 luni sa fie tunse varfurile, ca parul sa se regenereze ...nu sa te duci la mine la coafor din an in pasti si sa ti se faca rau cand vezi cat iti ia din par. Cu uleiul poti sa incerci, nu ar avea ce sa faca rau, plus ca am auzit si de la niste colege care au incercat si e bun happy. Si intr-o luna ai putea sa te tunzi happy.