Tias propune sa tii o dieta. Eu am tinut aceaata dieta si intr-o saptamana am slabit cu 6 kg! http://www.culinar.ro/......saptamana/
Buna.
Porcul nu se ingrasa Ajun
Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun, adica nu ai ce face intr-un timp asa de scurt, prea tarziu.
"Ingrasi porcul inainte de craciun"(scuze de aluzie) adica intr-o saptamana nu poti slabi prea mult...
Buna si mie mi- s-a intamplat la fel ma rog dar ma ingrasasem foarte mult intr-un tp scurt dar eu am slabit imediat deeoarece am baut pe zi 2 ceaiuri de slabit timp de 3 saptamani si rezultatul a fost bun am slabit 3-4 km dar am intelesc ca ai banchetul peste o saptamana daca vrei sa slabesti mai mukt tias recomanda acel aparat care il arata si le televizor sau daca nu ai pozsibilitate iti poti lua se gaseste in toate magazinele e stil delfin si iti poti face masaji cu el si vei avea rezultate benefice deoarece stiu ca cineva din familia mea si-a luat
sper ca ti-am fost de folos
fundita:X
Pai fa abdomene, aleraga foarte mult, dupa la o sala de fitness, si incearca sa te abtii la mancaruri care te ingrasa
SzidySzidonia întreabă:
DaciaRomania întreabă: