Cu ceara, benzi cu ceara rece, crema depilatoare in cazul in acre nu sporti ceara.
Ai grija totusi sa nu smulgi firele de pe sfarcuri, e periculos! le poti taia f scurt cu un foarfece de unghii
Parul din zonele astea nu trebuie epilat ca o sa se faca radacina deasa si o sa creasca mai mult.Lasa-l asa ca `i mai bine sa fi pufos :X:X PE degetele de la picioare toata lumea are.Acolo poti sa iei cu lama Sau cu aparatul.
Si eu aveam la fel pentru ca sunt bruneta. m-am epilat cu crema epilatoare si s-a dus.creste mai putin acum, nu se ingroasa cum zic altii.de ceva timp ma fac cu bic-ul pentru ca nu mai am crema si pe aparat nu pun mana:-ss. e ok si asa nu am probleme.
Epilatorul desi e fff dureros stii vb aia baba la fudulie rabda! trebuie sa fii taresi sa suporti macar cu aparatul nu mai creste atata d repede.
pup succes:*
Ceara este cea mai buna solutie!
Du-te la un salon de cosmetica Doare pe moment, dar apoi iti va placea rezultatele
Mai sunt multe dar daca ai bani si chiar vrei sa scapi de el. poti face mai multe sedinbte de epilare totala si nu iti va mai creste.
Mai bine il lasi acolo
iti spun din propria experienta
si eu m-am grabit sa ma epilez
si am in aceleasi zone ca si tine
lasa-l acolo ca mai lung nu va creste
este doar puf
cel de pe degetele de al picioare sa il iei cu epilatorul
:*
)))))))deci tare asta te epilezi normal de fiecare data cand te epilezi pe picioare te epilezi sh prin alte parti pe unde ai zis uh)))dar nu stiu pe sfarcuri
Femeile super-paroase sunt extrem de cautate... Esti o "lucky girl", crede-ma! " Nu copia pe altele care nu te pot copia pe tine"!