Ii zici: mama, eu ma vopsesc si cu asta basta.
Asta e un lucru minor, si nu merita acordul unui parinte, sau mare tam-tam. E doar schimbarea parului.
Lol, bine zice @mirunapink, dar pe dos, adica raspunsul mamei tale o sa fie: "da, la 40 de ani sa te vopsesti, cand o sa-ti apara si tie fire albe".
Treaba ta daca vrei sa te iei dupa copii prosti mai mult decat dupa invataturile mamei tale.
Pai mergi si vopseste-te cand te vede nu o sa aiba ce sa ti faca. doar n-o sa te tunda in fond e parul tau
Draga anonim...
Nu te mai baga daca habar nu ai despre ce e vorba
VEzi-ti de treaba ta
Mi se rupe mie de ce a facut prietena aia a ta
Daca ea e... asta nu inseamna ca si eu trebuie sa fiu asa
asta nu e un sfat ce mi-ai dat tu
ci mai degraba ai vrut sa o faci pe inteligenta si nu prea ti-a iesit
O poti mitui, ii poti spune ca si ei iar sta bine cu alta nuantaiar poate asa te va lasa si pe tine
Simplu amintestei mamei tale ce bine arata-i atunci si du-te cu texte de genu hai ma mama lasa-ma sa ma vopsesc ca toate cologele mele se aaranjeaza si se vopsesc numa eu nu. incearca asa si apropo daca te voopsesti la varsta asa can o sa ai 25 de ani o sa ai parul alb mai ceva ca la batrane
Draga am avut o prietena care se vopsete de la 16 ani si acum are 20 de ani. se vaita ca ii cade parul si acum la 20 de ani a albit la par pentru ca il vopsea prea des. daca vrei sa albesti treaba ta. fa ce vrei. mergi la salonul de frumusete si vopsete-te. mama se vopsea din 2 in 2 saptaminii cind era tinara. acum mai are 2 fire 2 paie in cap. mai ales ca daca incepi sa te vopsesti trebuie sa ai banii mereu sa te vopsesti sa dai la coafor sau sa te faci singura acasa. poate mergi la o nunta sau la un botez atunci te lasa mama ta sa te vopsesti sa arati bine nu?
Du-te la ea cu texte de genu
"mama ma simt aiurea cand le vad pe prietenele mele ca se aranjeaza iar eu parca sunt o stearsa.cand o sa ma vopsesc cand o sa am 40 de ani?"
incearca sa ii vorbesti mai mult de grupul tau de fete care sunt in pas cu moda
succes:*
lore91 întreabă: