Doamne, cum sa te imbraci asa la un banchet? Toate fetele imbracate in fuste si rochite si tu in haine de dus pe afara. Omg!
DA, e foarte bine. tinand cont ca la banchet te imbraci cum vrei tu, si faci ce vrei tu. Trebuie sa iti vina tie bine. tine cont ca trebuie sa te distrezi si sa te simti tu bine.
ce rost are sa iti iei o rochie foarte eleganta roza cu paiete o gramada ca o curvistina, si sa n u te simti deloc bine in ea?
e o alegere foarte buna la mine la banchet nu prea vin fetele cu dinalea pompoase decat tarfele dintr-a 11-a.
E destul de ok, dar cum a zis si @doinitza94, la o ocazie din asta ar fi mai bine sa-ti iei o fusta sau o rochie.
Daca totusi o sa ramai la tinuta asta ar si mai dragut daca ti-ai lasa parul desfacut.
Sincera sa fiu,asta e o tinuta casual,iar pentru banchete,serate si d'astea nu prea merg tinutele casual.
Mai bine ai opta pentru o rochita, sau o bluzita si o fustita, in care sa te simti comod, dar care sa fie si elegante.
Iar in locul tenisilor sa optezi pentru o pereche de sandale cu toc, sau daca tu si tocurile nu sunteti cele mai bune prietene sa porti niste balerini finuti si comozi.
Parerea mea...
Bafta :*
O sa fie la foc de tabara, in munte, si o sa fie frig!
Da?
Sincera sa fiu, mi se pare foarte ciudat tipul banchetului vostru
Poate abia dupa banchet veti pleca la munte...defapt,ce stiu eu? voi ati decis
Oricum, distractie placuta!