1.Pai are.normal ca are. Iti arzi foarte tare parul, ti-l despici, deci e grav.Chiar nu e bine. Incearca sa renunti sau sa gasesti alta cale de indreptare a bretonului.Sau macar indreapta doar bretonul.nu si restul parului.
2.Nu cred ca sunt alunite.Cel mai bine, sincer si sigur, mergi la dermatolog.El iti va spune exact daca sunt alunite sau alte afectiuni ale pielii si iti va da si cel mai bun tratement adecvat lor
Succes!
Hey! deci da are ceva daca iti tot intinzi parul cu placa, renunta la placa daca nu vrei sa ajungi in ultimul hal (ultimul hal= par foarte rar, par ars, fire despicate) stiu ca este cam greu sa renunti dar daca continui sa folosesti placa iti faci numai rau, si sper ca esti constienta ca daca folosesti placa trebuie sa aplici un ser sau ceva solutie inainte ca altfel ii vai
1)Buna eu tot din 3 in 3 zile ma spal:p si tot in f zi ma indrept cu placa. Daca iti indrepti in f zi da`te cu ser pentru regenerarea parului asa parul nu o sa mai pateasca parul nimic.
2) alea is alinite? poate sunt niste cosuri sau bubite care au aparut din cauza bretonului pe care il ai:p.incearca sa-ti mai prinzi si tu bretonul din cand in cand si ai sa vzi ca acele bubite/cosuri o sa iti dispara. Xoxo!
1. da, bineninteles ca are! si eu obisnuiam sa imi indrept parul dar in ultima vreme ( aprox 2 luni) nu il mia indrept. un simplu motiv este acela ca nu se mai poarta parul drept ci cat mia dezordonat, dar nu foarte incalcit si bininteles sa iti stea si bine. un alt motiv este ca mi s-a cam ars parul. ininte il intindeam in ficare dimineata si acum regret foarte mult pentru ca eu vreau sa am parul mai lung pentru ca nu ma avantajeaza cel mai scurt de umei pentru ca am fata rotunda si acum varfurie imi sunt foarte arse. ma gandesc sa imi iau ceva tratamente dar toit cea mai buna soltute ramane foarfeca... as aca ai grija cu placa las-o mia usor... te poti intinde de 2 maxim 3 ori pe saptamana dar ai grija s anul tii foarte mult placa pe firul de par pentru ca asa se arde si mia repede. la fel si cu spalatul pe cap nu este bine sa te speli foarte des. incearca sa ai mai multa grija sa nu il murdaresti as ade repede si evenual sa folosesti un sampon mi bun. parul are de suferit deci ai grija sa nu il distrugi de tot.
2. cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog si sa afli ce ai pe frunte. si daca sunt semne nu-ti face griji este ceva normal, toata lumea are.
Sau poti sa te speli cu urina de bebelus pe frunte, pe alunite, am inteles ca ar merge...
1. da. o sa-ti cada.
2. cu pasta de dinti. in fiecare dimineata. da sa ai grija sa fie colgate. o sa se duca in timp
Eu imi indrept parul zilnic. N.am nimic,parul e destul de ok [aproape ], putin ars doar, deci n.are nimic. Have a good day xD
Andreea_5313 întreabă:
Williama întreabă: