| Corina2 a întrebat:

Hey acum ceva vreme m-am gandit sa ma tund nuimiplace deloc sa fac schimbari la mine asa ca habar nu am cum sa matund. am parul lung si cret si nu am nici cea maimica idee cum sa ma tund, daca ma tund prea scurt am sa arat ca o oaie cum e cret, iar daca ma tund in scari mi-e frica sa nu fie aceeasi chestii chiar nu am nici o idee, adica ma gandeam la un breton mailung intr-opartesi carate tot intr-oparte nu stiu chiar nu am nici o idee, astept cu nerabdare raspunsurile voastre si multu anticipat

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

'am sa arat ca o oaie cum e cret' oarecum ai simtul umorului in ciuda situatiei laughing. nu stiu fa-ti o gramada de codite (stii tu subtiri si multe big grin)

| florinflorin14 a răspuns:

Pai tunde-te ca mine zi lu frizer pierdut cu 3
te ia cu 3 din parti in clusiv spate fara coada si sus cu foarfeca si bretonu depinde cum vrei eu ii zic mereu sa-l rareasca
papa

| DarkMusic a răspuns:

Ai putea doar sa ii tai varfurile o. o cu bretonul eu una nu sunt de acord o: sunt o gramada de feluri in care sa iti aranjezi parul fara sa il tai :3 ai putea sa iei par din fata [stanga si dreapta orice ar insemna asta xD] si sa il prinzi la spate :3 ar arata foarte dragut :3 parul cret e chiar cute ^^

| EnVogue a răspuns:

Salut,

ai putea sa optezi pentru. par intins. Exista saloane care intind parul cu o crema speciala, iar efectul tine 5-6 luni, fara sa mai necesite folosirea placii de intins parul. Astfel poti sa iti faci linistita breton, si nu vei avea probleme cu aspectul de "oaie" tongue

| Corina2 explică:

M'am tuunsslaughing)