| MarieBGossipGirl a întrebat:

Hey! Alegeti: Zinerit sau Clearskin? Am cosuri si nu stiu ce sa incerc! Daca stiti alte preparate EFECTIVE pentru cosuri & puncte negre scrieti-mi! Dau funda celui care are cea mai mare experieta si care-mi da cele mai multe opnii despre produse! Thanks!

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Zineryt cu siguranta.

| valeria4u a răspuns:

Zynerit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am incercat Clearskin dar am vazut ca e de la Avon deci nici nu o sa incerc.
Zynerit-ul l-am folosit. Are doua tuburi, un praf si o solutie lichida pe care le combini. Ajuta la tratarea cosurilor dar usuca foarte tare zona respectiva. Ti se va decoji la un momendat fata.

Eu ti-as recomanda mai degraba sa iti iei de la farmacie Ivatherm Akne-Syt ( 40-50 lei ). La mine a avut rezultate in 3 zile, adica ditamai cosu in piele mi s-a usucat de la prima aplicare. Ma dadusem seara si dimineata deja avea coaja.

xoxo

| AlescandraM a răspuns:

Zineryt. Mie mi-au aparut mai multe cosuri de la clearskin. `pupici :*

| chupachups1234 a răspuns:

Pai Zineryt cu siguranta e mai bun decat Clearskin in sensul ca e mai puternic si se foloseste mai degraba pentru acnee mai grava, iar clearskin este mai mult pentru ingrijire zilnica, pentru curatarea tenului si prevenirea cosurilor decat pentru vindecarea lor. Eu folosesc produse din gama clearskin si sunt multumita de ele, dar nu am foarte mari probleme cu cosurile.