Dacă ai tenul foarte deschis, iei cea mai deschisă nuanţă (ivory, porcelain, nu ştiu ce nuanţe mai sunt), dacă e mai închis, o iei pe următoarea ş.a.m.d.
Recomand fdt Giordani Gold, e cel mai bun de la Oriflame.
Niciodata nu vei nimeri nuanta exacta dupa un catalog, ma rog depinde de nuanta tenului tau. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi intr-un magazin de cosmetice acolo probezi, te pot sfatui vanzatoarele, probezi pe podul palmei si vezi daca acopera roseala, daca se strange, daca rezista, cum miroase, ce consistenta are (apoasa, uleioasa), are putere mare de acoperire, sau mica?! Eu zic ca este mult mai ok asa, eu niciodata nu mi-am nimerit nuanta din cataloage( eu imi cumpar corectoare si alte grozavii care au 3 nuante si stiu ca inn principal sunt light/fair/ sau ivory deci daca ai tenul deschis ( light/fair/ivory/vanilla) ten mediu( medium/honey/soft honey/ medium light/ivory 3-4, nude, shell) iar ten masliniu ( soft beige, beige, dark beige, dark, natural beige,). cam astea sunt nuantele sper sa iti fie de folos, multa bafta! :*
Ar fi bine sa iti iei Giordani Gold, este foarte bun si se adapteaza culorii tenului tau, ar fi bine sa iti iei nuanta medie, acum nu stiu dac ai pielea deschisa la culoare...
Pai uitate la fondurile tale de ten cand leai aczitionat ia aratat culoarea si uitate care e asemanatoare cu cele mai bune din culorile celor lalte
Eu tot timpul o dau in bara daca iau din catalog. Si nici nu te-as sfatui sa iti cumperi de la oriflame. Incearca fondul de ten de la Vichy (derma blend). Mi se pare excelent, acopera PERFECT. O spun pentru ca am avut pe fata si cosuri si pistrui, dar imi acoperea perfect, nu se cunostea nimic.Il gasesti la farmacie, eu il iau de la Sensi Blu si este in jur de 90 de lei.
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: