Dear maya, in loc sa ti diete si sa mori de foame. mai bine faci mult sport iar inainte de fiecare masa sa bei cate o cana cu apa eu asa am facu s am slabit 2 kg in 4 zile ( sa mananci orice dar fara sa fai abuz! si nu uita de apa )
Dietele nu prea te ajuta. NU MANCA SEARA. Stiu ca probab il ai auzit asta depeste tot dar crede-ma ca este eficient. Mananca bine dimineata (legume, fructe, carnita depui) max 2 felii de paine pe zi (prajita). si inca ceva... FA SPORT! Acasa, in fiecare seara poti face 10-20 de abdomene(am slabit 5 cm in burtica cu abdomenele in 2 saptamani). Puneti o perna sub spate, ridica picioarele si fa "bicicleta"pana simti ca nu mai poti, crede-ma ca-si face efectul). Bea multa apa. Cand iti este foame, bea apa ca iti mai ia din pofta de mancare. Am slabit 4 kg asa in 2 saptamani. Bafta :*
Elimina pe cat posibil din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp).In rest, alearga zilnic, cu viteza medie in jur de 20-30 de minute.Nu vei slabi in doar 2 saptamani, vei slabi treptat, dar vei slabi frumos si sanatos.Succes.
Nu iti trebuie neaparat dieta, elimina dulciurile, grasimile, sarea si vei vedea dupa un timp rezultatele. Nu te infometa.
Hei . Sigur ai putea in mai mult. Nu mai manca seara consistent, ci dimineata. Deoarece cand alergi sau faci sport caloriile ti se ard. Dar seara, nu se poate. Renunta la gustarile de seara, ci o salata sau ceva ar merge mai bine. .
Pai...trebuie sa :faci miscare(sa alergi minim 45 min.) nu manca cipsuri, floricele, chestii cu grasimi),(mananca legume si fructe)(Fara cartofi prajiti sau ceva de genu asta)sper ca ti-am fost de ajutor si imi dai funda?
MinyMouse întreabă:
Georgian1992 întreabă: