Draga mea, as vrea sa te ajut cu cateva idei. In primul rand, in mare, silueta pe care o dobandesti acum o vei avea pentru totdeauna. In al doilea rand persoana care mananca mai mult decat are nevoie se ingrasa. Pentru varsta ta ar fi bine sa urmezi o dieta mai permisiva, cum ar fi dieta disociata, ca Montignac. Gasesti multe carti despre ea, pe net, in librarii. Daca imi trimiti in mesaj privat mailul tau iti trimit eu niste documente utile si interesante. Sau poti incerca sa te organizezi mai bine si sa urmezi dieta Mihaelei Bilic, publicata in cartea Traiesc, deci ma abtin. O gasesti si pe net. Si trei, eu cred ca nu faci sport. De ce nu alergi? De ce nu mergi la sala? La dans? La baschet? La inot? Haide, iesi, distreaza-te!
Le-ai spus macar o data parintilor tai cat de mult iti doresti sa mergi la piscina?
Cura? cate kg ai de vrei atat de mult sa slabesti? eu in vara am inceput o cura si am slabit 5 kg de la 55 la 50 si sincer nu imi pare rau dar nici foarte bine... dupa ce am slabit am realizat ca nu e asa bine sa fi slab, ai atat dezavantaje cat si avantaje. Daca doresti cu adevarat incearca prin alimentatie sanatoasa si sport(sala).in functie de kg pe care le ai trebuie sa mananci un anumit numar de calorii
andreeaelena93 întreabă: