| BublleXx a întrebat:

Hey! AM 2 probleme una mare si una mica! Cum scap de cosuriiii ma mananca cu zile,nu le mai suport,vreau sa zic cum scap de ele fara creme,uleiuri, solutii ci doar cu fructe si creatii propi daca intelegeti! A dua intrebare parul meu are tenta de cret in el iar cand vreau sa il las desfacut bretonul nu sta in loc este cat de cat lung dar nu sta calumea ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| val31989 a răspuns:

Hei,buna! Si eu ma chinui sa scap de cosuri si nu-mi reuseste.Tu cati ani ai? In perioada asta cred ca nu vom scapa prea usor de ele laughing, dar trebuie sa-ti speli fata de mai multe ori cu sapun si sa ai grija de ea.Eu nu folosesc nimic,nici creme si nici uleiuri si solutii de genu', ci doar imi spal fata de multe ori. O prietena mi-a zis ceva cu lamaie.dar nu sunt sigura daca ajuta.
Cat despre par, lasa-l asa cum este laughing, si eu am tenta de cret prin el, dar mno laughing nu folosesc placa sau altceva ca mi-l arde.
Bafta! :*

5 răspunsuri:
| RadikalGamer a răspuns:

Eu nu cred ca trebuie sa scapi de cosuri, adica trec ele de la sine. Eu inainte foloseam o crema numita "Cutaden". Nu e asa de scumpa, dar m-a ajutat sa scap de cateva cosuri.

| ladydaianne a răspuns:

Deci, soluția primei probleme este masca făcută din zaț de cafea și albuș de ou. Te scapă de coșuri extrem de repede și nici nu este greu de preparat. Pui 2-3 linguri de zaț de cafea într-un bol apoi torni albușul de la 1 ou peste el și amesteci bine, până iese o pastă. Compoziția asta ți-o pui pe față și o lași 10 minute, apoi o îndepărtezi cu apă rece. În timp ce îți clătești fața încearcă să o masezi puțin; zațul de cafea deschide porii și îndepărtează impuritățile.
Despre a doua problemă, hmm, ce pot să spun. Ai încercat să renunți la breton? Acest tip de coafură nu se pretează prea bine unui păr ondulat, cum e al tău. Lasă-ți bretonul să crească și o să fie totul bine. Până atunci, dacă nu vrei să porți mereu părul prins, îndreaptă-l cu placa.

| Maddaaaaaa a răspuns:

Daca vrei sa scapi de cosuri mai bine mergi la un dermatolog sa iti prescrie el o crema ceva, asa daca tu cumperi toate cremele ca asa a spus x si y e posibil sa te afecteze mai rau, deoarece nu toate cremele se potrivesc pentru tenul tau. Cat despre par, si eu il am mai cret, incearca sa il faci cu placa doar putin big grin

| musickid440 a răspuns:

In primul rand, cosurile fara creme nu dispar, sa stii. Cu ce ai vrea sa dispara, cu namol? Ai grija si tu de fata ta.
Cat despre restul, exista fixsativ.

| puiuthau a răspuns:

De cosuri nu poti scapa fara creme ..este o crema Nivea foarte buna de cosuri (o folosesc) nici nu costa mult iar la a doua problema poti sa folosesti placa sau cu fixativ happy Sper sa iti fi fost de ajutor