Clar pantofi cu toc negri si bot rotund, simplu si de efect. Avand in vedere ca oricum o sa atragi atentia cu rochia mov.
As alege o pereche decupata in partea de fata si inchisa in zona calcaiului, desigur cu putin toc dar nu foarte mare, altfel nu rezisti intreaga seara. :) In genul astora, dar nu cu un toc asa inalt:
http://blog.palasmall.ro/wp-content/uploads/2013/04/glam-rock-1-200x200.jpg Ca idee, zic! :)
Eu cu o astfel de rochie as folosi un pantof de culoarea piciorului lacuit nu ft inalt cu botul inchis si o posetuta mica si ea lacuita tonul pantofului.
L-am intrebat pe iubitul meu si a zis ca pantofi negri in nici un caz! cel mai bine argintii dar trebuie sa ai curaj sa ii porti, bej iti fac picioarele mult mai lungi si sunt ft eleganti dar trebuie sa fie neaparat lacuiti!
Poti folosi piese finute precum un ceas si o bratara, aurite si un colier si el suptire cu o pietricica si cercei pietricele gen bob, poti alege marimea care te avantajeaza, o sa fii stralucitoare!
DUpa parerea mea ar merge niste pantofi simpli negri, cu bot rotund asortati cu o posetuta plic de neagra.
Depinde cum e rochia. daca e simpla si fara paiete sau alte chestii de genul ar merge niste pantofi mai speciali daca nu unii negri sau nude. In niciun caz mov!
In niciun caz pantofi mov...cel mai bine arata o pereche nude inchisi, cu toc de cel putin 8 cm si platforma Geanta nu trebuie neaparat asortata cu pantofii, este o noua,, moda,,. Poate sa fie neagra.
In opinia mea ar merge pantofi cu toc, minim 8 cm, de culoare mov sau oricare dintre nonculori ( negru sau alb ), bot usor ascutit, asortati cu poseta in ton cu culoarea pantofilor
AllStar17 întreabă: