| Ardnabella a întrebat:

Hey! Am facut greseala de a ma pensa singura a casa(nu pentru prima data) si mi-am stricat forma sprancenelor facandu-le subtiri si scurte.Am fost la salon sa vad daca mai am sanse sa le corectez cat de putin forma, insa tipa de acolo mi-a zis sa folosesc ulei de ricin timp de 2 saptamani.Am cautat pe net' si am gasit o gramada de raspunsuri, dar fara a spune cineva caz concret:daca ti-ai stricat forma sprancenelor, au sanse sa revina la forma initiala? Am zis sa le las. aprx. 1 luna sa vad rezultatele uleiului de ricin, dar ma tem sa nu cumva sa raman cu forma ce o au acum I don't want to see. Deci, ce ziceti? Am sanse sa revina la fel cum au fost? Merci!

Răspuns Câştigător
| andreeadag a răspuns:

Foloseste in continuare ulei de ricin si acesta va indrepta greseala. Sprancenele vor creste in mod normal si nu dupa forma data de tine... vor arata initial putin inestetic, insa lasa-le sa creasca foarte bine si apoi mergi la un salon care sa-ti ofere forma dorita. De preferat ar fi sa te interesezi inainte la ce persoana mergi sa te penseze, pentru ca sunt tipe care chiar daca lucreaza la un salon bun, pot face din sprancenele tale nu ceea ce ti doresti.
Sfatul meu e sa ai rabdare si vei vedea ca rezultatul obtinut va fi pe masura asteptarilor!
Mult succes, scumpa mea!:*

5 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Sigur. Sprancenele vor creste inapoi la fel cum le-ai avut inainte [ e si normal, nu?] chiar si fara ulei de ricin. Ricinul pur si simplu grabeste cresterea, nimic altceva. Trebuie insa un pic de rabdare.

| hiphopbeatz a răspuns:

Da, au sanse sa revina, deoarece odata ce te-ai pensat trebuei sa creasca la loc. folosesti ulei de ricin, iar atunci cand esti pe afara&co foloseste un creion de definire a spancenelor pentru a le da forma dorita.

succes.

| Laura_6128 a răspuns:

DA desigur:*... uleiul de ricin ajuta la cresterea parului... sprancenele tale nu vor mai avea o forma anume dupa "tratamentul"cu uleiul de ricin.Atunci te poti duce linistita la coafor si iti vei da o forma pe masura.:*

| sonya_5952 a răspuns:

Sprancenele iti vor creste la loc stai linistita dar va trebui sa astepti cam 5-7 saptamani pana sa revina la forma si dimensiunile initiale. intre timp foloseste uleiul de ricin si data viitoare gandeste-te de 2 ori inainte sa te apuci sa te pensezi singura. intre timp poti incerca sa maschezi "erorile" cu creion dermatograf dar nu uita sa te demachiezi inainte de a aplica uleiul de ricin. take care

| Ardnabella explică:

Multumesc pentru raspunsuri, da intr-adevar, ati avut dreptate!:*