| istoleyourcandy a întrebat:

Hey!
Am incercat masca cu ulei de ricin si intr-o saptamana. mi-au crescut 3 cm! Si acum intrebarea:
E posibil asa ceva? Adica, m-am mirat, deoarece mi-am masurat parul' de mai multe ori.
A mai avut cineva rezultate miraculoase?

Răspuns Câştigător
| angel09 a răspuns:

Si mie imi creste parul foarte repede... uleiul de ricin chiar ajuta la cresterea parului dar trebuie utilizat odata de doua ori pe saptamana.e posibil sa fi crescut cu 3 cm depinde de organismul tau si de sanatatea scalpului. felicitari!

6 răspunsuri:
| Giutsa a răspuns:

Da tu pe ce planeta traiesti? Parul nostru creste de la 12 la 15 centimetri in fiecare an (deci cam 1-1, 5 cm pe luna). Nu ai cum sa zici tu ca tie ti-a crescut intr-o saptamana 3 cm. Sau poaate tu oi fi vreo paranormala mutatie genetica careia ii creste parul cate 12 cm pe luna (fapt imposibil)

| l0rre a răspuns:

Incredibil.

| Maria1927 a răspuns:

Imi spune-ti si mie masca? Va rog mult

| istoleyourcandy explică (pentru Maria1927):

DE doua ori pe saptamana. faci asa:
par scurt:
- o lingura ulei ricin(il iei din farmacii).
-o lingura de ulei de masline extravirgin.
-un galbenus de ou.
Daca ai parul mediu dublezi reteta.
O ti pe cap minim o ora, eu o tin vreo 3- 4.
Pstongueentru rezultate mai rapide aplici masca de 2 ori pe saptamana, dra nu imi mult de 2 ori!

| Claudela a răspuns:

Da,prietena mea cea mai buna foloseste si parul ei are un aspect sanatos, numai ii cade...si crede foarte repede:X
Vezi insa k nu este indicat sa folosesti tot timpul...trebuie sa faci o pauza de 10 zile daca ai aplicat produs zilnic.

| istoleyourcandy explică (pentru Claudela):

Multumesc mult! O sa iti dau si tie vot indata ce avansez la gradul de senior!